Massage Lochem

Massage Lochem | Erwin Bot
Lochem

Integratieve massage betekent voor mij heerlijk ontspannen, 'bij mezelf komen'.
 

Een massage is heerlijk om te ontvangen, en het is ook een groot plezier en ontspannend om te geven.

In het jaar 2000 ben ik gestart met de opleiding Trainer Emotioneel Lichaamswerk. Daarin was een van de docenten Geert Van Coillie. Via hem kwam ik in contact met de door hem ontwikkelde opleiding voor Integratieve massage. De opleiding voor Integratieve massage heb ik in 2003 afgerond en daarna ben ik gestart met mijn massagepraktijk. Ik heb een aantal jaar in de sauna in Pijnacker/Zoetermeer massage gegeven en hier veel ervaring opgedaan. In mijn bloeiende praktijk in Rotterdam heb ik een aantal jaren veel massages gegeven en een aantal jaar massage cursussen en workshops gegeven, in Dordrecht, Rotterdam, Delft.

Nu vanaf 2014 -na een aantal verhuizingen- ben gevestigd in Lochem ben ik opnieuw mijn massage praktijk gestart:

Massage Lochem

Via Lichaamswerk, ademwerk en de Integratieve Massage heb ik veel trainingen, workshops en cusrussen gevolgd en gewerkt met bewustwordingsprocessen en persoonlijke groei. Het is een grote rijkdom de realties tussen lichaam en geest beter te kennen en daar mee te kunnen werken.

Vanuit mijn praktijk Massage Lochem werk ik vanuit een holistische visie waarin lichaam en geest één zijn, zeer nauw verbonden en verweven met elkaar. Een ontspanningsmassage zoals ik die geef werkt in elk geval krachtig op lichamelijk vlak, maar ook emotioneel en in je bewustzijn kunnen gevoelens en gedachten in jezelf ontspannen, tot rust komen en harmonie vinden.

Wat geeft het?

  • Ontspannen gevoel in je lichaam
  • Ontspanning en rust in je hoofd en denken
  • Een gevoel van welbehagen
  • Een gevoel van heel zijn, harmonie, innerlijke rust
  • Aandacht helemaal voor jezelf
Foto 1 - Erwin Bot Foto 2 - Erwin Bot Foto 3 - Erwin Bot Klik om te vergroten

Contactgegevens Erwin Bot

Massage Lochem

7242 Lochem

www.massagelochem.nl