Meander

Meander | Kitty Middelham
Gasteren

Kitty Middelham is sinds 1996 integratief masseuse. Na deze opleiding heeft ze een aantal jaren in deze opleiding geassisteerd en supervisies gegeven. Voor verdere verdieping van vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling volgde ze aanvullende massagecursussen en opleidingen, waaronder een opleiding tot stoelmasseuse en een 5- jarige opleiding tot coach/counselor aan de Psychosynthese Akademie.

Ze heeft de afgelopen 26 jaar veelvuldig massagecursussen op locatie gegeven in Rotterdam, Assen en Schoonloo met daarnaast een praktijk aan huis. 

De massages en (individuele) massagecursussen worden sinds 2023 in Gasteren gegeven in een ruime eigen praktijk die vrij gelegen is achter het huis. 

In ditzelfde 5 sterren brinkdorpje kun je ook een massage, een massagecursus en/of workshop combineren met 1 of 2 overnachtingen. Kitty runt hier namelijk sinds 6 jaar een kleinschalige Bed&Breakfast. Deze is pal gelegen aan het Pieterpad en ligt middenin het National Park Drentsche Aa. Vanuit je verblijf kun je de schaapjes en Schotse hooglanders bewonderen en kun je genieten van de zonsondergang. Of genieten op één van de terrassen in de zonnige, bloemrijke tuin. Ze weet veel over de archeologische en culturele achtergrond van dit gebied. Indien je dit wenst kan zij hierover tips geven. Bijvoorbeeld waar je tijdens een kleine wandeling hunebedden, middeleeuwse karresporen, een reuze beverdam en het ongerepte beekdallandschap met weidebeekjuffers kunt spotten.  Indien je een arrangement boekt heb je de hele B&B voor jezelf en bepaalt grotendeels zelf de tijdsindeling. Op haar website vind je een uitgebreid aanbod. Informeer gerust en geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 


 

Foto 2 - Kitty Middelham Foto 1 - Kitty Middelham Klik om te vergroten

Contactgegevens Kitty Middelham

Meander
Gagels 47
9466 PK Gasteren

06-44608559
06-44608559

meander@massagepraktijk.net
www.massagepraktijk.net
facebook