To Work Well

To Work Well | Erik Kluit
Amsterdam

Algemeen
Inmiddels gepensioneerd. Ik geef geen workshops meer.

In mei 2004 heb ik massagepraktijk To Work Well opgestart, en sinds september van dat jaar werkte ik fulltime als coach, gediplomeerd Integratief masseur en Dieptemasseur, gecertificeerd Vitaliteitsmasseur, Anma masseur en TouchPro® stoelmasseur, zowel in de massagepraktijk alsook bij kleine bedrijven in Amsterdam.
De afgelopen jaren heb ik meerdere workshops en cursussen ontwikkeld op het gebied van well-being, massage en mindfulness (opmerkzaamheid, o.a. '15 minutes of Mindfulness'). Deze zijn inmiddels deels ook beschikbaar via het internet (eLearning).

Workshop Massage
Meer dan 1500 cursisten hebben inmiddels deelgenomen aan de workshop Basiskennis intuïtieve massage / de workshop Partnermassage, special voor 2!
Erik Kluit (gediplomeerde masseur/docent): "Ik ontmoet je graag op een van de workshops binnenkort!"

Verdere informatie
In de afgelopen vijftien jaar heb ik groepen opgezet en begeleid (gokverslaving, persoonlijke groei), en heb spirituele reizen georganiseerd en begeleid. Verder heb ik gewerkt als vrijwilliger (kok) voor dak- en thuislozen, en als vrijwilliger voor 70+ers via de Zonnebloem.
Ik heb praktische ervaring met mediteren, yoga en diverse spirituele stromingen.
Ik ben een paar jaar Algemeen bestuurslid geweest van KaTa (beroepsvereniging stoelmasseurs).
Begin 1999 heb ik de jaaropleiding Integratief masseur afgerond. Sindsdien heb ik vele workshops en opleidingen gevolgd om mij verder te scholen.
Eind 2008 heb ik de cursus (Ik) voel wat ik bedoel, massage voor en door kinderen gevolgd, in 2011 de Dieptemassage opleiding en in 2012 de cursus Mindfulness.
Ik eet mostly vegan en gebruik zo veel mogelijk de fiets!

In 2023 ben ik naar Italie verhuisd.

 

Contactgegevens Erik Kluit

To Work Well

1057 GC Amsterdam

06-24913511
06-24913511

info@toworkwell.nl
www.toworkwell.nl
twitter
linkedin
facebook