Massagepraktijk Endless Flow

Massagepraktijk Endless Flow | Joke Timmermans
Mierlo

Massageaanbod

  • Intuïtieve ontspanningsmassage
  • Dynamische massage
  • Polariteitsmassage
  • Integratieve Massage
  • Chakra massage
  • Zwangerschapsmassage
  • Sabaaydi-massage (kruidenstempel)
  • Chakra voetmassage
  • Fourhandsmassage
  • Duomassage

Intuïtieve ontspanningsmassage

Deze massage helpt bij spannings- en vermoeidheidsklachten of is gewoon om heerlijk om bij te tanken. Ik masseer je hele lichaam met warme olie. Lange strijkingen en knedingen zorgen ervoor dat je huid en spieren zich nog meer kunnen ontspannen. Ik maak gebruik van warme huidvriendelijke olie.
Elke massage is anders omdat ik me laat leiden door gevoel en intuïtie. Ik geef de massage met respect en met (liefde)volle aandacht.
Door de massage wordt zonder woorden contact gemaakt. Het denken wordt uitgeschakeld waardoor je in contact komt met je eigen gevoel en intuïtie. Je zult steeds meer gaan voelen wat voor jou belangrijk is in je leven.
Het karakter van deze massage is rustig en sfeervol. De lichaamsdelen die niet gemasseerd worden zijn steeds afgedekt met een massagedoek. De massageruimte is verwarmd.

Dynamische massage
Dynamische massage of Holistic pulsing lijkt op massage, maar in plaats van masseren puls ik zachtjes het lichaam. Bij deze massage lig je gekleed op de massagetafel. Je lichaam wordt in een wiegend ritme zacht, vriendelijk en respectvol in beweging gebracht. Het heel eigen ritme van je lichaam wordt opgezocht. Dat geeft je heel gemakkelijk een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Als vanzelf laat je spanningen los. Ook moeilijk bereikbare blokkades worden soms aangeraakt en, meestromend in het ritme, losgelaten. Het lichaam wordt geschud en gewiegd, gestrekt en losgemaakt. Er zijn grotere bewegingen, die openend, losmakend werken en kleinere bewegingen die meer naar binnen werken. Deze massage werkt helend en nodigt uit tot diepe ontspanning en loslaten.
Deze massage brengt je, zeker wanneer je je meerdere keren laat pulsen, bij je diepere bronnen, bij je eigen kracht, je innerlijke wijsheid, je vreugde in het leven.


Polariteitsmassage

Bij deze massage plaats ik mijn handen op verschillende delen van je lichaam. Deze delen worden met elkaar verbonden waardoor een energiestroom op gang komt (waar veel energie is stroomt die dan naar daar waar weinig is). Een blokkade kan daardoor weer vrij stromen.

Bij deze massage lig je gekleed op de massagetafel.

Integratieve massage

Deze massage is eerst en vooral heerlijk ontspannend. Met deze massage combineer ik drie verschillende massagevormen:
• dynamische
• intuïtieve
• polariteits

Hoe verloopt een integratieve massage?
Eerst breng ik je lichaam in beweging door het zacht of stevig, ritmisch te wiegen, rollen, rekken. Dan masseer ik met warme olie; grote strijkingen en diepere knedingen ontspannen huid en spieren. Als afsluiting leg ik mijn handen op verschillende delen van je lichaam, om de energiestroom meer in balans te brengen. Dit alles toegespitst op de behoefte die je hebt tijdens het moment van de massage.
De sfeer is rustig, verzorgd, respectvol.

Deze massage helpt om je lichaam bewust te voelen, te ontdekken wat fijn is aan jezelf en te accepteren wat er is.

De lichaamsdelen die niet gemasseerd worden zijn steeds afgedekt met een massagedoek. De massageruimte is verwarmd.

Laat de energie in je lichaam in een ‘flow’ komen.

Chakramassage

Tijdens deze massage lig je alleen op je rug. De reden hiervan is dat er dan de meeste openheid is voor de in en output van energieën.
Tijdens deze massage worden ook je voeten, je hoofd en je buik gemasseerd.
Laat je meenemen op een mooie reis.

Zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschap kan je lichaam extra aandacht gebruiken. Een massage laat je je zwangerschap bewuster ervaren, waardoor je de signalen die het lichaam afgeeft duidelijker voelt. Het verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten, geeft een diepe ontspanning, is pijnbestrijdend en geeft een geluksgevoel.

Een zwangerschapsmassage is gericht op ontspanning en wordt gegeven vanuit intuïtie, met respect en liefdevolle aandacht. In een sfeervolle en aangenaam verwarmde ruimte kom je heerlijk tot rust. Als je niet meer op je buik kunt liggen kan de massage in zijligging gegeven worden. Dit is een weldadige positie om in gemasseerd te worden.

Je hebt de keuze uit een intuïtieve massage met olie of een dynamische massage (pulssessie).

Sabaaydi-massage

De sabaaydi-massage is een vorm van oosterse massage met warme Thaise kruidenstempels én warme olie. De kruidenstempels zijn gevuld met geneeskrachtige kruiden. De kruiden in de stempels hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect. Deze massage brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie. Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand-verstevigend. Deze massage is ook heel ontspannend en werkt preventief voor een gezond lichaam. Door middel van de sabaaydi-massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat energie weer stromen.

De Thaise kruidenstempels
De Thaise kruidenstempels zijn geneeskrachtige kruidenbundels en worden origineel geïmporteerd uit Thailand.

De kruidenmix bevat o.a Borneol & Camphor, Tamarinde, Citroengras, Pogostemon, Kaffir limoen, Tumeric, Gember/Zingeber, Accacia & Concinna wild, Pandanblad, Pogostemon, Cablin (Patchoulli).

Chakra voetmassage met warme kruiden

Bij een chakra voetmassage worden warme kruidenzakjes op de chakrapunten gelegd.

Op de voeten worden de chakrapunten met kleine warme kruidenstempels met rustige draaibewegingen gestempeld.

Bij elk chakra hoort een kleur en een kruid. Door met chakra’s aan de slag te gaan krijg je inzicht in je persoonlijkheid. Alleen jij bepaalt je eigen groei tempo

Fourhandsmassage

Bij een fourhandsmassage word je gemasseerd door twee personen. In plaats van door twee handen word je gemasseerd door vier handen, die voelen als een eenheid.

De vier handen strijken, kneden en strekken alsof ze één zijn, ze zijn volledig op elkaar afgestemd. Het is moeilijk om vier handen bewust te volgen waardoor je wordt uitgenodigd om alles los te laten. Het is een massage waarin diep gedompeld wordt in een oase van rust en totale ontspanning!

Duomassage

Wil je graag samen met je partner, vriend of vriendin gemasseerd worden. Dan bestaat er ook de mogelijkheid om een duomassage af te spreken.

Bij de duomassage word je samen met je partner, vriend of vriendin, gelijktijdig in dezelfde ruimte gemasseerd, ieder door een eigen masseur. Het is een bijzondere en prettige ervaring om op deze manier samen te ontspannen en genieten.

Contactgegevens Joke Timmermans

Massagepraktijk Endless Flow
Leeuwerik 31
5731 SM Mierlo

06-44368685
06-44368685

info@endlessflow.nl
www.endlessflow.nl