Individule Gevorderdencursus Ontspanningsmassage

Tijd: in overleg
Locatie: Praktijk Meander
Straat: Gagels 47
Plaats: Gasteren
Kosten: € 370 1 cursist (6 uur les); 2 cursisten € 290,– p.p. (9 uur les)
Link website: www.massagepraktijk.net

Waarom een individuele cursus?

Een individuele cursus is heel geschikt wanneer je het op prijs stelt om:
- zelf te bepalen wanneer je start en hoe je de cursus indeelt, bijv. in één dag of juist met grote tussenposen
- de cursus te volgen op tijden en dagen die jou goed schikken
- de cursus alleen of samen met een bekende te volgen
- één op één begeleid te worden
- de cursus te combineren met voor of na de cursus (of in de lunchpauze) een mooie wandeling door het nationaal park Drentsche Aa, een archeologisch, meanderend bekenstelsel.

 

Inhoud van de Gevorderdencursus Ontspanningsmassage

Het aanleren van veel nieuwe massagetechnieken voor het hele lichaam staat centraal, waaronder een grote uitbreiding voor rug, schouder en nek. Lichaamshouding, ademhaling, zorgzaamheid en de mate van druk blijven belangrijke aandachtspunten, waarin we ons verder verdiepen. Dit geeft verbreding en verdieping in je massageaanbod. Je hebt na het volgen van een basis-en gevorderdencursus een uitgebreide massage in handen waardoor je beter op de individuele wensen van de ontvanger kunt afstemmen en ook een uitgebreide deelmassage kunt geven. 

 

De individuele cursussen worden in een rustige en sfeervolle praktijk in het brinkdorp Gasteren gegeven en zijn inhoudelijk hetzelfde als de groepscursussen. Door de één op één begeleiding en een compacte tijdsindeling zijn er minder lesuren nodig. Je kunt alleen of samen met een bekende een privé cursus volgen. Je kunt ook zelf een groepje samenstellen en gezamenlijk een privécursus volgen.

1 persoon (je neemt een proefpersoon mee of Meander zorgt voor een proefpersoon); 3 keer 2 uur of 2 keer 3 uur les. Je kunt ook kiezen de cursus op één dag te volgen. Je hebt dan 2 keer 3 uur les met een uur lunchpauze tussendoor.
2 personen; 3 keer 3 uur les (of 1 hele dag met 1 uur lunchpauze plus een halve dag, of één hele dag met 2 pauzes tussendoor).

Het is ook mogelijk de cursus voor 4 cursisten (16 uur les) af te spreken.

 

Voor wie?

Deze cursus is voor wie de basiscursus gevolgd heeft of op andere wijze ervaring heeft met massage. Heb je elders een massagecursus gevolgd en weet je niet zeker of je massage ervaring voldoende aansluit bij deze cursus? Bel dan gerust voor overleg, 06-44608559.

Heb je nog vragen of wil je iets overleggen? Bel dan naar 06-44608559. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier op mijn website. Doorgaans ontvang je binnen 24 uur een reactie.

 

Contactgegevens Kitty Middelham

Meander
Gagels 47
9466 PK Gasteren

06-44608559
06-44608559

meander@massagepraktijk.net
www.massagepraktijk.net
facebook