Massage workshop voor twee

Tijd: in overleg
Locatie: OMB Academie Den Haag
Straat: Soestdijksekade 894
Plaats: Den Haag
Kosten: € zie website
Link website: omb-academie.nl

Wil je samen met je partner of een vriend(in) leren masseren? Kies dan voor de privéworkshop voor twee personen. In een les van maximaal drie uur leren jullie klassieke massagetechnieken om de rug, schouders en nek te masseren. Ook worden de belangrijkste basisprincipes van ontspanningsmassage uitgelegd.

De massagetechnieken worden eerst door de docent voorgedaan op de ene deelnemer. Daarna kan de andere deelnemer oefenen en krijgt hierbij duidelijke aanwijzingen. Vervolgens wisselen jullie van rol en wordt het voordoen en oefenen herhaald.

Er wordt gemasseerd met natuurlijke massageolie en op een comfortabele massagetafel. Na afloop ontvangen jullie een handleiding met daarin de massagetechnieken die aan bod zijn gekomen.

Willen jullie iets anders leren dan massage van de rug, schouders en nek? Voel je vrij om contact op te nemen om te kijken naar de mogelijkheden.

De privéworkshop wordt alleen aan twee personen tegelijkertijd gegeven, die ook beide deelnemer zijn. De les is gelijk aan de basisles van de privécursus, zodat jullie aansluitend door kunnen gaan met andere lessen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. De les wordt gegeven in de massagepraktijk van één van de trainers.


De workshop kan plaatsvinden van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 22.00 uur (vrijdag tot 17.00 uur). De datum en tijd wordt in overleg afgesproken, dus neem voordat jullie je aanmelden eerst contact op. 

Vereiste vooropleiding: geen. Niveau van deze les: MBO-niveau. Aantal docentcontacturen: 2,5 á 3 uur.

Contactgegevens Robin van Wees

OMB Academie
Soestdijksekade 894
2574EH Den Haag

06 45 44 45 69

info@omb-academie.nl
omb-academie.nl
linkedin
facebook