Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

← Overzicht masseurs/masseuses

Lijf naar Balans » Monica van der Plaat

Monica van der Plaat


2311 AM Leiden
06-23244715
06-23244715
info AT lijfnaarbalans DOT nl
www.lijfnaarbalans.nl

Mijn naam is Monica van der Plaat. Ik heb 33 jaar als fysiotherapeut gewerkt, waarvan de laatste 27 jaar in een groot multidisciplinair gezondheidscentrum. In die periode heb ik mij gespecialiseerd in het geven van ontspanningstherapie aan mensen met spanning gerelateerde klachten.

Na een burn-out ben ik gestopt met werken in het gezondheidscentrum. Er volgde een periode  van stilstaan, luisteren naar mijzelf en wat mij beweegt.  Ik ontdekte dat het mijn passie is mensen hun lijf te laten ervaren en leren ‘verstaan’.  Met ontspanningsoefeningen, bewustwording, én met  massage. Ik heb de (meer)waarde van massage her-ontdekt: het is een prachtig middel voor het laten ervaren van het lichaam en om te ontspannen.  De opleiding Integratieve Massage heeft mij niet alleen nieuwe technieken geleerd maar ook extra doen beseffen hoe wezenlijk en helend massage kan zijn.

Massage is voor mij aandachtig aanraken, woordeloos in contact zijn, waarin de ander gezien wordt en mag ontspannen en dat alles er mag zijn zoals het is.

Je bent van harte welkom om dit te ervaren.