Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Cursus op maat en privéles

Voor een cursus met een klein groepje, op een datum of locatie naar wens, kunt u bij onderstaande docenten terecht

← Overzicht Massage cursus op afspraak / privéles.

basiscursus ontspanningsmassage » -

Locatie:
Straat: Baggelbak 20
Plaats: 8447 AX Heerenveen
Kosten: € 195,- p.p
Link website: Meer info op de website

Basiscursus. Wil je graag leren masseren en wil je weten hoe je een massage op een goede manier kunt opbouwen? Wellicht is deze cursus dan iets voor jou. Deze massagecursus is gebaseerd op de intuïtieve massage van Downing. Behalve het aanleren van de massagegrepen zal ik ook aandacht besteden aan de;opbouw, sfeer en zorgzaamheid tijdens het masseren. Je ontvangt een cursusmap waarin een duidelijke handleiding voor het masseren staat, zodat je thuis verder kunt oefenen. Aan eind van de cursus heb je voldoende ervaring om iemand een volledige ontspanningsmassage te geven. Je kunt je zowel individueel als per paar inschrijven voor deelname. Tijdens de cursus werk je in tweetallen. Hierdoor wisselt regelmatig je rol als ‘gever’ en ‘ontvanger’. De eerstvolgende groepscursus start op woensdag 16 september 2015, van 19.30-22.00 uur, 7 opeenvolgende woensdagavonden. Maximaal 4 personen, prijs: 195 euro p.p. Privé een cursus volgen of samen met een bekende kan uiteraard ook. Dan worden de data in overleg gepland. Voor meer informatie kun je contact met me opnemen.

← Overzicht massage docenten

Panta Rei, Praktijk voor Massages » Fetsje Bouma

Fetsje Bouma


8447 AX Heerenveen
0513-625656
06-36041780
info AT pantarei-massage DOT nl
www.pantarei-massage.nl

In 1998 kwam ik in aanraking met massage en ontdekte dat dit was wat ik zelf wilde gaan doen: met warmte en aandacht mensen masseren. Na het afronden van de opleiding Integratieve massage, ben ik gestart met mijn massagepraktijk.
Mijn jarenlange ervaring in de gezondheidszorg komt me hierbij goed van pas.

Naast Integratieve massage geef ik Hotstone massage, Sabaaydi massage (met Thaise kruidenstempels en olie), StoelShiatsu en Shiatsu Ryoho.
Ook geef ik cursussen Intuïtieve Massage en workshops Hotstone Massage en Kruidenstempelmassage. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen.