Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Cursus op maat en privéles

Voor een cursus met een klein groepje, op een datum of locatie naar wens, kunt u bij onderstaande docenten terecht

← Overzicht Massage cursus op afspraak / privéles.

Start je eigen praktijk - Online training » -

Locatie: bij jou thuis
Straat:
Plaats:
Kosten: € zie website
Link website: Meer info op de website

In deze online training:

  • Inschrijven bij de Kamer van Koophandel
  • Inzicht in de regels van de belastingdienst
  • Leren in je eigen tempo, waar en wanneer je wilt
  • Hoe kan je klanten krijgen en houden
  • De juiste mindset om ondernemer te worden
  • Uitgebreide lessen over marketing
  • Inspiratie om te starten met jouw praktijk

Je bent bijna klaar met een vakopleiding, super gemotiveerd en enthousiast. Nu kan je je passie realiseren en je expertise delen met iedereen die dat wil. Je gaat je eigen praktijk starten als zzp-er en denkt al na over een website, visitekaartjes en meer.

Een (massage) eigen praktijk starten is in principe vrij eenvoudig, maar er komt veel meer bij kijken dan je in eerste instantie denkt. Wat zijn de regels voor de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel? Hoe zit het met verzekeren en aansprakelijkheid? En welke spullen heb je allemaal nodig in je praktijk? Heb je daar al eens over nagedacht? Wat weet je eigenlijk over marketing en hoe je er voor zorgt dat je klanten krijgt, die ook terug komen?

In de online training "Start je eigen praktijk" kan je in je eigen tempo en waar en wanneer je maar wilt, de lessen volgen. Stap voor stap wordt je begeleid met het opzetten van je (massage)praktijk.

← Overzicht massage docenten

OMB Academie Den Haag » Robin van Wees

Robin van Wees


2518 JA Den Haag
06 45 44 45 69
info AT omb-academie DOT nl
OMB-Academie.nl

De OMB Academie staat voor Ontspanning Massage en Bewustwording en biedt diverse cursussen aan, voor zowel beginners als gevorderden.

In de basiscursus leer je een volledige lichaamsmassage geven. In twee dagen in het weekend of in vijf lessen op een avond, leer je 50 verschillende massage technieken. Na het volgen van de basiscursus, kun je doorstromen naar twee vervolgcursussen masseren. 

Ook bieden we specialisatie cursussen aan, zoals: handmassage, voetmassage, holistic pulsing en polariteitsmassage. Je hebt ook de mogelijk tot het volgen van een massage cursus voor twee. Ideaal als je wisselende werktijden hebt of graag een massage cursus samen met je partner wilt volgen.

De OMB Academie is een geregistreerde onderwijsinstelling bij het CRKBO, waarmee we voldoen aan de normen voor beroepsonderwijs. Uiteraard valt de jaar opleiding tot ontspanningsmasseur hier ook onder. 
De massagecursus voor beginners is erkend door de BATC en de KTNO.

Agenda OMB Academie Den Haag