Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Cursus op maat en privéles

Voor een cursus met een klein groepje, op een datum of locatie naar wens, kunt u bij onderstaande docenten terecht

← Overzicht Massage cursus op afspraak / privéles.

Individuele cursus Dynamische massage » -

Locatie: Praktijk Meander
Straat: Gagels 47
Plaats: Gasteren
Kosten: € 1 cursist € 310,– (6 uur les); 2 cursisten € 250,– p.p. (9 uur les)
Link website: Meer info op de website

Dynamische massage is een samenvoeging van de in Hawaï ontwikkelde Tragering en de pulstechniek van Tovi Browning. Ze bestaat uit en vloeiende aaneenschakeling van subtiel zacht tot stevige ritmisch uitgevoerde trekkende, rollende, schuddende, wiegende en verende handelingen. Hierdoor kan een verrassend diepe ontspanning van zowel lichaam als geest worden bereikt en voelen de gewrichten veel soepeler aan. In dit weekend leer je een gedegen aantal technieken aan. Met extra aandacht voor schouders, rug en benen. Ook is er aandacht voor lichaamshouding, sfeer en zorgzaamheid en ontvang je tal van praktische aanwijzingen. In deze cursus wordt de massage over de kleding heen gegeven. Deze massagevorm kan tevens prima geïntegreerd worden in diverse andere massagevormen, ook die massagevormen waarin massageolie wordt gebruikt. Je ontvangt een duidelijke handleiding met foto’s en tekst zodat je thuis verder kunt oefenen.

Voor wie?
Massage ervaring is aanbevolen. Weet je niet zeker of jouw massage ervaring aansluit bij deze cursus? Bel gerust voor meer informatie of overleg, 06-44608559.

1 cursist met proefpersoon: € 310,– (3 keer 2 uur, 2 keer 3 uur of 1 hele dag met een uur lunchpauze tussen de lessen in)


2 cursisten (je oefent op elkaar): € 250,– per persoon (3 keer 3 uur of 1 hele dag met een uur lunchpauze tussen de lessen in en een halve dag)


4 cursisten (je oefent op elkaar): € 225,– per persoon (4 keer 4 uur of 2 hele dagen met een uur lunchpauze tussen de lessen in)


6 cursisten (je oefent op elkaar): € 200,– per persoon (4 keer 4 uur of 2 hele dagen met een uur lunchpauze tussen de lessen in)

 

 

← Overzicht massage docenten

Meander » Kitty Middelham

Kitty Middelham


9466 PK Gasteren
06-44608559
06-44608559
meander AT massagepraktijk DOT net
www.massagepraktijk.net

Kitty Middelham is gediplomeerd masseuse en coacher/trainer geeft sinds 23 jaar op deskundige wijze en met passie diverse massagecursussen op mooie locaties in Rotterdam, Assen, Schoonloo en in haar praktijk aan huis te Gasteren.
Zij is hiertoe vakkundig opgeleid in een aantal meerjarige massage-beroepsopleidingen (o.a. de Stroming en Touch Pro Europe) en is aangesloten bij het Netwerk Integratieve Masseurs.
Daarnaast heeft zij de 5-jarige opleiding aan de Psychosynthe Akademie tot coach/counsellor/therapeute afgerond en is zij ingeschreven in het beroepsregister. Zij geeft ook cursussen op maat aan het Hospice en andere (zorg) instellingen.

Naast het geven van cursussen biedt zij een individueel traject Eigen Praktijk aan voor diegenen die een praktijk willen beginnen of dit overwegen. Dit bestaat uit supervisie voor verfijning en verdieping van massagetechnieken en lichaamshouding en coaching voor het praktisch opzetten van een praktijk. Soms is het nodig ook de persoonlijke aspecten onder de loep te nemen, bijvoorbeeld wanneer er weinig ervaring is in het werken met mensen of om mogelijke valkuilen te onderscheppen.
Deze supervisie en coaching vinden plaats in centrum Djoj te Rotterdam of in Gasteren. Data en tijden in overleg. Je kunt geheel vrijblijvend bellen voor meer informatie of een persoonlijk advies waarin we samen overleggen welke vorm van begeleiding het beste aansluit bij jouw ervaring, wensen en mogelijkheden. 

Agenda Meander