Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Cursus op maat en privéles

Voor een cursus met een klein groepje, op een datum of locatie naar wens, kunt u bij onderstaande docenten terecht

← Overzicht Massage cursus op afspraak / privéles.

Individuele cursus Hotstonemassage » -

Locatie: Praktijk Meander
Straat: Gagels 47
Plaats: Gasteren
Kosten: € 1 cursist € 180,– (3 uur les); 2 cursisten € 160,– p.p. (5 uur les)
Link website: Meer info op de website

Waarom een individuele cursus?

Een individuele cursus is heel geschikt wanneer je het op prijs stelt om:
- zelf te bepalen wanneer je start en hoe je de cursus indeelt, bijv. in één dag of juist met grote tussenposen
- de cursus te volgen op tijden en dagen die jou goed schikken
- de cursus alleen of samen met een bekende te volgen
- één op één begeleid te worden
- de cursus te combineren met voor of na de cursus (of in de lunchpauze) een mooie wandeling door het nationaal park Drentsche Aa, een archeologisch, meanderend bekenstelsel

De individuele cursussen worden in een rustige en sfeervolle praktijk in het brinkdorp Gasteren gegeven en zijn inhoudelijk hetzelfde als de groepscursussen. Door de één op één begeleiding en een compacte tijdsindeling zijn er minder lesuren nodig. Je kunt alleen of samen met een bekende een privé cursus volgen. Je kunt ook zelf een groepje samenstellen en gezamenlijk een privécursus volgen (bij een Hotstonecursus max. 4 deelnemers).

1 cursist (je neemt een proefpersoon mee of Meander zorgt voor een proefpersoon); 3 uur les € 180,--. 

2 cursisten (je oefent op elkaar): € 160,– per persoon (5 uur les; na 3 uur een lunchpauze, daarna 2 uur)

4 cursisten (je oefent op elkaar): € 150,– per persoon (5 uur les, na 3 uur een lunchpauze, daarna 2 uur)

← Overzicht massage docenten

Meander » Kitty Middelham

Kitty Middelham


9466 PK Gasteren
06-44608559
06-44608559
meander AT massagepraktijk DOT net
www.massagepraktijk.net

Kitty Middelham is gediplomeerd masseuse en coacher/trainer geeft sinds 25 jaar op deskundige wijze en met passie diverse massagecursussen op mooie locaties in Assen, Schoonloo en in haar praktijk aan huis te Gasteren.
Zij is hiertoe vakkundig opgeleid in een aantal meerjarige massage-beroepsopleidingen (o.a. de Stroming en Touch Pro Europe) en is aangesloten bij het Netwerk Integratieve Masseurs.
Daarnaast heeft zij de 5-jarige opleiding aan de Psychosynthe Akademie tot coach/counsellor/therapeute afgerond en is zij ingeschreven in het beroepsregister. Zij geeft ook cursussen op maat aan het Hospice en andere (zorg) instellingen.

Naast het geven van cursussen biedt zij een individueel traject Eigen Praktijk aan voor diegenen die een praktijk willen beginnen of dit overwegen. Dit bestaat uit supervisie voor verfijning en verdieping van massagetechnieken en lichaamshouding en coaching voor het praktisch opzetten van een praktijk. Soms is het nodig ook de persoonlijke aspecten onder de loep te nemen, bijvoorbeeld wanneer er weinig ervaring is in het werken met mensen of om mogelijke valkuilen te onderscheppen.
Deze supervisie en coaching vinden plaats in Gasteren. Data en tijden in overleg. Je kunt geheel vrijblijvend bellen voor meer informatie of een persoonlijk advies waarin we samen overleggen welke vorm van begeleiding het beste aansluit bij jouw ervaring, wensen en mogelijkheden. 

Agenda Meander