Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Cursus op maat en privéles

Voor een cursus met een klein groepje, op een datum of locatie naar wens, kunt u bij onderstaande docenten terecht

← Overzicht Massage cursus op afspraak / privéles.

Cursusweek Integratieve massage en ontspannigsmassage. » -

Locatie: Familieland Hoogerheide
Straat: Groene Papegaai 19
Plaats: 4631 RX Hoogerheide
Kosten: € € 425,-- (incl. verblijf)
Link website: Meer info op de website

Deze massageweek is bedoeld voor diegenen die door middel van Integratieve massage een diepgaandere betekenis willen gaan beleven.Roos van het Water verzorgd, als tweede docent tijdens deze week, met haar speciale gave -gekregen van Gene Zijde tijdens haar bijna doodervaring-, 's avonds het spirituele deel van de cursus.Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hierin, willen we de cursistengroep op 4 personen houden.Voor meer info. zie website: www.tochingthebodymind.nl / cursus en Roos van het Water.Deze massageweek staat gepland van zondag 19 april 14 uur tot en met donderdag 23 april ± 16 uur 2015.

← Overzicht massage docenten

Touching the Body-Mind » Ferdinand van Rekum

Ferdinand van Rekum


4701 Roosendaal
0165-544690
fsjvanrekum AT home DOT nl
www.touchingthebodymind.nl

Sinds vele jaren geef ik beginners- en vervolgcursussen in integratieve massage.
Het is fijn om te zien dat er al zoveel mensen met deze vorm van masseren kennis gemaakt hebben en het heeft velen van hen enthousiast gemaakt om hiermee verder te gaan!
Mijn cursus bestaat uit het aanleren van de basiprincipes van Integratieve massage en het laten ervaren van talenten op het gebied van bijzondere gaven van cursisten.

Het kennismaken met integratieve massage maakt dat men vaak ook intuïtiever gaat worden zodat "ingevingen" in het leven geen onbekend verschijnsel zal worden.

Bij de cursus wordt ik geholpen door Roos van het Water die na haar bijna dood ervaring op een paranormale wijze mensen kan hepen helen (zie website www.touchingthebodymind.nl / Roos van het Water).
De cursus wordt in het voorjaar 2015 bij Familieland in Hoogerheide gegeven; zie aankondigingen op website www.i-massage.nl

Agenda Touching the Body-Mind