Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Cursus op maat en privéles

Voor een cursus met een klein groepje, op een datum of locatie naar wens, kunt u bij onderstaande docenten terecht

← Overzicht Massage cursus op afspraak / privéles.

Workshop Dynamische massage » -

Locatie: Coloryourlife
Straat: Nelly Boudewijnstraat 49
Plaats: Breda
Kosten: € 115 euro
Link website: Meer info op de website

2 dagdelen opfriscursus dynamisch workshop. 

Indivudiueel of met een gering aantal mensen. Dit om de aandacht zo goed mogelijk te kunnen geven aan degen die de workshop willen volgen.

Het betreft 2 dagdelen van 3  tot 3,5 uur. Waarin je de mogelijkheid krijgt je technieken op te frissen, of beter onder de 'hand' te krijgen. Deze workshop is dus bedoeld voor degen die of bezig zijn met de opleiding integratief of die reeds klaar zijn, maar nog eens willen oefenen. Voor een workshop dynamisch masseren zonder opleiding kunt je je wenden op dit moment naar mijn eigen site. Bel of mail mij voor meer informatie. 

← Overzicht massage docenten

Free Mo(ve)ment to feel good » Karin van Gorp

Karin van Gorp


4822 VV Breda
06-39446243
color-your-life AT hotmail DOT nl
http://www.coloryourlife-lifecolor.nl/

Ik ben naast masseusse ook psychosociaal therapeute, voor diverse geestelijk probleemvragen op allerlei gebieden. 

Ik masseer dagelijks en pas dan de integratieve massage toe. Daarnaast geef ik lymfemassage, zwangerschapsmassage (zijligging), vlindermassage (blokaddes), energetische chakrahealingmassage, hotstonemassage, kruidenstempelmassage, voetreflex met schouder, nek en rugmassage. Ook geef ik diverse workshop met betrekking tot geestelijke ontspanning zoals: meditatie, mandala tekenen en encaustic (schilderen met bijenwas) en een workshop assertiviteitstraining. Het is mogelijk om diverse workshops voor massage in te plannen. met of zonder behalen van certificaat. Voor het behalen van een certificaat leg je een examenproef af, die zal worden beoordeeld op vaktechisch en invoelend vermogen.  Neem rustig een kijkje op mijn website en voor eventuele vragen, bel mij (of spreek mijn voicemailbericht in) of mail mij voor meer informatie over de mogelijkheden. 

Agenda Free Mo(ve)ment to feel good