Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Cursus op maat en privéles

Voor een cursus met een klein groepje, op een datum of locatie naar wens, kunt u bij onderstaande docenten terecht

← Overzicht Massage cursus op afspraak / privéles.

Massage cursus voor twee » -

Locatie: OMB Academie Den Haag
Straat: Soestdijksekade 894
Plaats: Den Haag
Kosten: € vanaf 97 pp
Link website: Meer info op de website

Wil je met z’n tweeën een massagecursus volgen, bijvoorbeeld met je partner of een vriend(in)? Kies er dan voor om samen privélessen te volgen. Ideaal als jullie wisselende en/of verschillende werktijden hebben. Ook als jullie het fijner vinden om niet in een groep te masseren, is dit een ideale manier voor het leren van ontspanningsmassage.

Tijdens de privélessen leren jullie diverse klassieke massagetechnieken, waarmee een gevarieerde en fijne massage gegeven kan worden. We masseren met natuurlijke massageolie en we werken op een comfortabele massagetafel.

De massagetechnieken worden eerst door de trainer voorgedaan op de ene deelnemer. Daarna kan de andere deelnemer oefenen onder begeleiding van duidelijke aanwijzingen. Vervolgens wisselen jullie van rol en wordt het voordoen en oefenen herhaald. Zodoende ervaren jullie zelf ook steeds hoe de massage aanvoelt, wat zowel ontspannend als leerzaam is.

Naast het leren van de technieken is er aandacht voor andere aspecten die van belang zijn. Massage is namelijk veel meer dan alleen maar het toepassen van de technieken. Elke les duurt twee en een half á drie uur.

Jullie krijgen een handleiding met de technieken, zodat jullie tussen elke les kunnen oefenen. Eventueel kunnen jullie een massagetafel huren.

Privéworkshop of cursus voor twee

Kiezen jullie voor één les, dan volgen jullie de privéworkshop voor twee. Kiezen jullie voor een hele cursus van vijf lessen, dan spreken we van de privécursus voor twee personen. De eerste les van de cursus is een basisles en deze is gelijk aan de privéworkshop voor twee personen. Hierin worden de belangrijkste basisprincipes uitgelegd en leren jullie het masseren van de rug en de schouders.

In les 2 t/m 4 van de cursus komt de rest van het lichaam aan bod, waaronder de nek, benen, armen en het gezicht. De laatste les is een afrondende les, waarin jullie je nieuw verworven kennis en ervaring mogen laten zien door het uitwisselen van een massage. Na afloop hiervan wordt het certificaat basiscursus ontspanningsmassage uitgereikt.

Willen jullie na deze cursus meer massagetechnieken leren, dan kunnen jullie extra lessen volgen. Hebben jullie na een tijdje behoefte aan een opfrisles? Ook dat is mogelijk. In overleg kijken we wat jullie willen en wat daar het beste bij aansluit.

De privé lessen worden alleen aan twee personen tegelijkertijd gegeven, die dus ook beide deelnemer zijn. De lessen worden gegeven in de massagepraktijk van één van onze trainers.

Ze kunnen plaatsvinden van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 22.00 uur (vrijdag tot 17.00 uur). De data en tijden worden in overleg afgesproken, dus neem voordat jullie je aanmelden eerst contact met ons op.

Vereiste vooropleiding / kennis: geen.
Niveau van de workshop: MBO-niveau.
Aantal docentcontacturen: 12,5 á 14 uur. 

← Overzicht massage docenten

OMB Academie Den Haag » Robin van Wees

Robin van Wees


2518 JA Den Haag
06 45 44 45 69
info AT omb-academie DOT nl
OMB-Academie.nl

De OMB Academie staat voor Ontspanning Massage en Bewustwording en biedt diverse cursussen aan, voor zowel beginners als gevorderden.

In de basiscursus leer je een volledige lichaamsmassage geven. In twee dagen in het weekend of in vijf lessen op een avond, leer je 50 verschillende massage technieken. Na het volgen van de basiscursus, kun je doorstromen naar twee vervolgcursussen masseren. 

Ook bieden we specialisatie cursussen aan, zoals: handmassage, voetmassage, holistic pulsing en polariteitsmassage. Je hebt ook de mogelijk tot het volgen van een massage cursus voor twee. Ideaal als je wisselende werktijden hebt of graag een massage cursus samen met je partner wilt volgen.

De OMB Academie is een geregistreerde onderwijsinstelling bij het CRKBO, waarmee we voldoen aan de normen voor beroepsonderwijs. Uiteraard valt de jaar opleiding tot ontspanningsmasseur hier ook onder. 
De massagecursus voor beginners is erkend door de BATC en de KTNO.

Agenda OMB Academie Den Haag