Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Cursus op maat en privéles

Voor een cursus met een klein groepje, op een datum of locatie naar wens, kunt u bij onderstaande docenten terecht

← Overzicht Massage cursus op afspraak / privéles.

Massage workshop voor twee » -

Locatie: OMB Academie Den Haag
Straat: Soestdijksekade 894
Plaats: Den Haag
Kosten: € 97 p.p.
Link website: Meer info op de website

Wil je samen met je partner of een vriend(in) leren masseren? Kies dan voor de privéworkshop voor twee personen. In een les van maximaal drie uur leren jullie klassieke massagetechnieken om de rug, schouders en nek te masseren. Ook worden de belangrijkste basisprincipes van ontspanningsmassage uitgelegd.

De massagetechnieken worden eerst door de docent voorgedaan op de ene deelnemer. Daarna kan de andere deelnemer oefenen en krijgt hierbij duidelijke aanwijzingen. Vervolgens wisselen jullie van rol en wordt het voordoen en oefenen herhaald.

Er wordt gemasseerd met natuurlijke massageolie en op een comfortabele massagetafel. Na afloop ontvangen jullie een handleiding met daarin de massagetechnieken die aan bod zijn gekomen.

Willen jullie iets anders leren dan massage van de rug, schouders en nek? Voel je vrij om contact op te nemen om te kijken naar de mogelijkheden.

De privéworkshop wordt alleen aan twee personen tegelijkertijd gegeven, die ook beide deelnemer zijn. De les is gelijk aan de basisles van de privécursus, zodat jullie aansluitend door kunnen gaan met andere lessen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. De les wordt gegeven in de massagepraktijk van één van de trainers.


De workshop kan plaatsvinden van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 22.00 uur (vrijdag tot 17.00 uur). De datum en tijd wordt in overleg afgesproken, dus neem voordat jullie je aanmelden eerst contact op. 

Vereiste vooropleiding: geen. Niveau van deze les: MBO-niveau. Aantal docentcontacturen: 2,5 á 3 uur.

← Overzicht massage docenten

OMB Academie Den Haag » Robin van Wees

Robin van Wees


2518 JA Den Haag
06 45 44 45 69
info AT omb-academie DOT nl
OMB-Academie.nl

De OMB Academie staat voor Ontspanning Massage en Bewustwording en biedt diverse cursussen aan, voor zowel beginners als gevorderden.

In de basiscursus leer je een volledige lichaamsmassage geven. In twee dagen in het weekend of in vijf lessen op een avond, leer je 50 verschillende massage technieken. Na het volgen van de basiscursus, kun je doorstromen naar twee vervolgcursussen masseren. 

Ook bieden we specialisatie cursussen aan, zoals: handmassage, voetmassage, holistic pulsing en polariteitsmassage. Je hebt ook de mogelijk tot het volgen van een massage cursus voor twee. Ideaal als je wisselende werktijden hebt of graag een massage cursus samen met je partner wilt volgen.

De OMB Academie is een geregistreerde onderwijsinstelling bij het CRKBO, waarmee we voldoen aan de normen voor beroepsonderwijs. Uiteraard valt de jaar opleiding tot ontspanningsmasseur hier ook onder. 
De massagecursus voor beginners is erkend door de BATC en de KTNO.

Agenda OMB Academie Den Haag