Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Cursus op maat en privéles

Voor een cursus met een klein groepje, op een datum of locatie naar wens, kunt u bij onderstaande docenten terecht

← Overzicht Massage cursus op afspraak / privéles.

Massage workshop voor twee » -

Locatie: OMB Academie Den Haag
Straat: Soestdijksekade 894
Plaats: Den Haag
Kosten: € zie website
Link website: Meer info op de website

Wil je samen met je partner of een vriend(in) leren masseren? Kies dan voor de privéworkshop voor twee personen. In een les van maximaal drie uur leren jullie klassieke massagetechnieken om de rug, schouders en nek te masseren. Ook worden de belangrijkste basisprincipes van ontspanningsmassage uitgelegd.

De massagetechnieken worden eerst door de docent voorgedaan op de ene deelnemer. Daarna kan de andere deelnemer oefenen en krijgt hierbij duidelijke aanwijzingen. Vervolgens wisselen jullie van rol en wordt het voordoen en oefenen herhaald.

Er wordt gemasseerd met natuurlijke massageolie en op een comfortabele massagetafel. Na afloop ontvangen jullie een handleiding met daarin de massagetechnieken die aan bod zijn gekomen.

Willen jullie iets anders leren dan massage van de rug, schouders en nek? Voel je vrij om contact op te nemen om te kijken naar de mogelijkheden.

De privéworkshop wordt alleen aan twee personen tegelijkertijd gegeven, die ook beide deelnemer zijn. De les is gelijk aan de basisles van de privécursus, zodat jullie aansluitend door kunnen gaan met andere lessen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. De les wordt gegeven in de massagepraktijk van één van de trainers.


De workshop kan plaatsvinden van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 22.00 uur (vrijdag tot 17.00 uur). De datum en tijd wordt in overleg afgesproken, dus neem voordat jullie je aanmelden eerst contact op. 

Vereiste vooropleiding: geen. Niveau van deze les: MBO-niveau. Aantal docentcontacturen: 2,5 á 3 uur.

← Overzicht massage docenten

OMB Academie Den Haag » Robin van Wees

Robin van Wees


2518 JA Den Haag
06 45 44 45 69
info AT omb-academie DOT nl
OMB-Academie.nl

Online cursussen en praktijk lessen

De volgende cursussen kan je online bij ons volgen. Klik op de titel van elke cursus voor meer informatie en om te bestellen.

 • Massage voor beginners
 • Handmassage
 • Massage met het gezin
 • Start je praktijk
 • Voetmassage
 • Cursus Partnermassage

Naast de online cursussen geven we ook praktijk cursussen in Den Haag en Zeeland.

 • Massagecursus voor beginners
 • Vervolgcursus 1
 • Vervolgcursus 2
 • Stoelmassage
 • Holistic Pulsing
 • Handenmassage
 • Voetenmassage
 • Massageworkshop voor twee


De praktijk lessen geven we in het weekend en als avondcursussen. Tijdens de cursus masseren we op comfortabele massagetafels, met natuurlijke massageolie en in tweetallen. Je kunt zowel individueel als samen met iemand anders deelnemen. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Massage Opleiding
Wil je opgeleid worden tot gediplomeerd masseer? Kijk dan of de opleiding tot ontspanningsmasseur ook wat voor jou is! Je leert veel meer dan alleen massagetechnieken. Klik voor uitgebreide informatie op Massage Opleiding.

Uitgebreide informatie vind je op www.omb-academie.nl

Alle trainers zijn professioneel en gediplomeerd masseur. Ons opleidingsinstituut is geregistreerd bij het Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs (CRKBO) en aangesloten bij de BMS. De massagecursus voor beginners wordt erkend door de KTNO en de BATC.

Agenda OMB Academie Den Haag