Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Cursus op maat en privéles

Voor een cursus met een klein groepje, op een datum of locatie naar wens, kunt u bij onderstaande docenten terecht

← Overzicht Massage cursus op afspraak / privéles.

Workshop basiskennis intuïtieve massage special voor twee » -

Locatie: Massagepraktijk To Work Well.
Straat: Kortenaerplein 32
Plaats: Amsterdam
Kosten: € 150,-
Link website: Meer info op de website

Deze drie uur durende workshop is bedoeld als een eerste kennismaking met de basisprincipes van intuïtieve massage. De nadruk ligt op het praktisch oefenen van de basistechnieken en je krijgt voldoende bagage mee om een massage van ongeveer 1 uur te geven. Special workshop partnermassage voor 2 cursisten (samen met vriend(in) of partner). Doordat er gewerkt wordt met twee deelnemers is er veel ruimte voor individuele aandacht.
Neem contact op voor het tarief workshop op locatie.
 

← Overzicht massage docenten

To Work Well » Erik Kluit

Erik Kluit


1057 GC Amsterdam
06-24913511
06-24913511
info AT toworkwell DOT nl
www.toworkwell.nl

Algemeen
In mei 2004 heb ik massagepraktijk To Work Well opgestart, en sinds september van dat jaar werk ik fulltime als coach, gediplomeerd Integratief masseur en Dieptemasseur, gecertificeerd Vitaliteitsmasseur, Anma masseur en TouchPro® stoelmasseur, zowel in de massagepraktijk alsook bij kleine bedrijven in Amsterdam.
De afgelopen jaren heb ik meerdere workshops en cursussen ontwikkeld op het gebied van well-being, massage en mindfulness (opmerkzaamheid, o.a. '15 minutes of Mindfulness'). Deze zijn inmiddels deels ook beschikbaar via het internet (eLearning).

Workshop Massage
Meer dan 1500 cursisten hebben inmiddels deelgenomen aan de workshop Basiskennis intuïtieve massage / de workshop Partnermassage, special voor 2!
Erik Kluit (gediplomeerde masseur/docent): "Ik ontmoet je graag op een van de workshops binnenkort!"

Verdere informatie
In de afgelopen vijftien jaar heb ik groepen opgezet en begeleid (gokverslaving, persoonlijke groei), en heb spirituele reizen georganiseerd en begeleid. Verder heb ik gewerkt als vrijwilliger (kok) voor dak- en thuislozen, en als vrijwilliger voor 70+ers via de Zonnebloem.
Ik heb praktische ervaring met mediteren, yoga en diverse spirituele stromingen.
Ik ben recentelijk een paar jaar Algemeen bestuurslid geweest van KaTa (beroepsvereniging stoelmasseurs).
Begin 1999 heb ik de jaaropleiding Integratief masseur afgerond. Sindsdien volg ik regelmatig workshops en opleidingen om mij verder te scholen.
Eind 2008 heb ik de cursus (Ik) voel wat ik bedoel, massage voor en door kinderen gevolgd, in 2011 de Dieptemassage opleiding en in 2012 de cursus Mindfulness.
Ik eet mostly vegan en gebruik zo veel mogelijk de fiets!

 

Agenda To Work Well