Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Wilt u iets speciaals?
Privé les, een cursus op maat of voor een klein groepje?
Hier een overzicht

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Open Les en Informatie massagecursussen Meander » 10 januari 2016 -

Wanneer: 1x zo middag
Tijd: 17.00 tot 18.00 uur
Locatie: Centrum Djoj
Straat: Antony Duyklaan 5
Plaats: Rotterdam
Kosten: gratis
Link website: Meer info op de website

Tijdens deze open les kun je gratis en vrijblijvend deelnemen aan een massageworkshop, kennismaken met de docent en haar werkwijze, vragen stellen over de weekendbasiscursus die plaatsvindt op 6 en 7 februari 2016, ook over de weekendcursus voor gevorderden, welke plaatsvindt op 2 en 3 april 2016.

Je hoeft je voor deze open les niet aan te melden. Voor en na de les is er volop gelegenheid voor evt. nadere vragen, indien je dit wenst een één op één gesprek, en kun je je desgewenst inschrijven.

Je bent van harte welkom!

← Overzicht massage docenten

Meander » Kitty Middelham

Kitty Middelham


9466 PK Gasteren
06-44608559
06-44608559
meander AT massagepraktijk DOT net
www.massagepraktijk.net

Kitty Middelham is gediplomeerd masseuse en coacher/trainer geeft sinds 25 jaar op deskundige wijze en met passie diverse massagecursussen op mooie locaties in Assen, Schoonloo en in haar praktijk aan huis te Gasteren.
Zij is hiertoe vakkundig opgeleid in een aantal meerjarige massage-beroepsopleidingen (o.a. de Stroming en Touch Pro Europe) en is aangesloten bij het Netwerk Integratieve Masseurs.
Daarnaast heeft zij de 5-jarige opleiding aan de Psychosynthe Akademie tot coach/counsellor/therapeute afgerond en is zij ingeschreven in het beroepsregister. Zij geeft ook cursussen op maat aan het Hospice en andere (zorg) instellingen.

Naast het geven van cursussen biedt zij een individueel traject Eigen Praktijk aan voor diegenen die een praktijk willen beginnen of dit overwegen. Dit bestaat uit supervisie voor verfijning en verdieping van massagetechnieken en lichaamshouding en coaching voor het praktisch opzetten van een praktijk. Soms is het nodig ook de persoonlijke aspecten onder de loep te nemen, bijvoorbeeld wanneer er weinig ervaring is in het werken met mensen of om mogelijke valkuilen te onderscheppen.
Deze supervisie en coaching vinden plaats in Gasteren. Data en tijden in overleg. Je kunt geheel vrijblijvend bellen voor meer informatie of een persoonlijk advies waarin we samen overleggen welke vorm van begeleiding het beste aansluit bij jouw ervaring, wensen en mogelijkheden. 

Agenda Meander