Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Wilt u iets speciaals?
Privé les, een cursus op maat of voor een klein groepje?
Hier een overzicht

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Cursus Polariteitmassage » 17 april 2016 -

Wanneer: 1x zo hele dag
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Locatie: Centrum Paridjeza
Straat: Elperstraat 8
Plaats: Schoonloo
Kosten: € 85
Link website: Meer info op de website

Polariteitmassage vindt zijn oorsprong in de ontdekking van een natuurwetenschapper Dr. Randolph Stone. Hij ontdekte namelijk dat er niet alleen polariteit in de natuur bestaat, waardoor o.a. de windrichtingen en zeestromen wetmatig bepaald zijn, maar dat deze polariteit ook in de mens zit. Na lange studie heeft hij de polariteiten in het menselijk lichaam in kaart gebracht en is het mogelijk via polariteit de gezondheid van de mens te bevorderen. Hij heeft een behandelmethode ontwikkeld die de polariteiten ( de + en – polen) in het lichaam met elkaar verbind waardoor evenwicht en harmonie voor zowel lichaam als geest word bevorderd en zo nodig hersteld.

Polariteitmassage kan op zichzelf staand worden gegeven maar tevens in elke soort massagevorm worden geïntegreerd, waardoor veel masseurs inmiddels gebruik maken van deze eenvoudig toe te passen methode. Deze massage kan daarbij heel goed over kleding heen gegeven worden, wat de drempel om de massage te ontvangen kan verlagen.

Er wordt geen druk uitgeoefend, op diverse plaatsen worden de handen neergelegd, soms wordt men zacht gewiegd. Daarom is deze massage naast algemeen rustgevend en harmoniserend tevens uitermate geschikt voor mensen die onrustig of uit balans zijn,

door fysieke klachten geen andere massage kunnen ontvangen, veel pijnklachten hebben of mensen die slecht slapen of piekeren.

In deze workshop leer je een polariteitmassage te geven die het gehele lichaam behandeld en tevens op velerlei wijze toepast en geïntegreerd kan worden in elke massagevorm. Je leert de massage over kleding heen te geven. We werken op massagetafels. Je ontvangt een duidelijke handleiding en aan het eind van de workshop een certificaat van deelname. Je hoeft niet met iemand te komen om deel te kunnen nemen aan de workshop. Deze workshop is voor ieder geschikt die deze massagevorm wil aanleren. Voor mensen die massage ervaring hebben kan deze massagevorm een waardevolle toevoeging zijn.

← Overzicht massage docenten

Meander » Kitty Middelham

Kitty Middelham


9466 PK Gasteren
06-44608559
06-44608559
meander AT massagepraktijk DOT net
www.massagepraktijk.net

Kitty Middelham is gediplomeerd masseuse en coacher/trainer geeft sinds 25 jaar op deskundige wijze en met passie diverse massagecursussen op mooie locaties in Assen, Schoonloo en in haar praktijk aan huis te Gasteren.
Zij is hiertoe vakkundig opgeleid in een aantal meerjarige massage-beroepsopleidingen (o.a. de Stroming en Touch Pro Europe) en is aangesloten bij het Netwerk Integratieve Masseurs.
Daarnaast heeft zij de 5-jarige opleiding aan de Psychosynthe Akademie tot coach/counsellor/therapeute afgerond en is zij ingeschreven in het beroepsregister. Zij geeft ook cursussen op maat aan het Hospice en andere (zorg) instellingen.

Naast het geven van cursussen biedt zij een individueel traject Eigen Praktijk aan voor diegenen die een praktijk willen beginnen of dit overwegen. Dit bestaat uit supervisie voor verfijning en verdieping van massagetechnieken en lichaamshouding en coaching voor het praktisch opzetten van een praktijk. Soms is het nodig ook de persoonlijke aspecten onder de loep te nemen, bijvoorbeeld wanneer er weinig ervaring is in het werken met mensen of om mogelijke valkuilen te onderscheppen.
Deze supervisie en coaching vinden plaats in Gasteren. Data en tijden in overleg. Je kunt geheel vrijblijvend bellen voor meer informatie of een persoonlijk advies waarin we samen overleggen welke vorm van begeleiding het beste aansluit bij jouw ervaring, wensen en mogelijkheden. 

Agenda Meander