Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Wilt u iets speciaals?
Privé les, een cursus op maat of voor een klein groepje?
Hier een overzicht

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Open Les en Informatie massagecursussen Meander » 06 september 2015 -

Wanneer: 1x zo middag
Tijd: 15.45 tot 16.45 uur
Locatie: Centrum Djoj
Straat: Antony Duyklaan 5
Plaats: Rotterdam
Kosten: gratis
Link website: Meer info op de website

Tijdens de open dag van centrum Djoj kun je gratis en vrijblijvend een introductieworkshop ontspanningsmassage volgen. 
Je leert kennismaken met de docent en haar wijze van lesgeven, en er is gelegenheid tot vragen stellen.
Je hoeft jezelf niet aan te melden voor deze workshop, het mag wel. Je bent van harte welkom!

In Rotterdam geeft Meander een Weekend-basiscursus op 26 en 27 september, een Weekend-gevorderdencursus op 7 en 8 november, een cursus Hotstone-massage op zaterdag 21 november en een cursus Polariteitmassage op zondag 22 november 2015.

Daarnaast is er een uitgebreid aanbod van cursussen op diverse locaties in Drenthe, zie www.massagepraktijk.net

← Overzicht massage docenten

Meander » Kitty Middelham

Kitty Middelham


9466 PK Gasteren
06-44608559
06-44608559
meander AT massagepraktijk DOT net
www.massagepraktijk.net

Kitty Middelham is gediplomeerd masseuse en coacher/trainer geeft sinds 25 jaar op deskundige wijze en met passie diverse massagecursussen op mooie locaties in Assen, Schoonloo en in haar praktijk aan huis te Gasteren.
Zij is hiertoe vakkundig opgeleid in een aantal meerjarige massage-beroepsopleidingen (o.a. de Stroming en Touch Pro Europe) en is aangesloten bij het Netwerk Integratieve Masseurs.
Daarnaast heeft zij de 5-jarige opleiding aan de Psychosynthe Akademie tot coach/counsellor/therapeute afgerond en is zij ingeschreven in het beroepsregister. Zij geeft ook cursussen op maat aan het Hospice en andere (zorg) instellingen.

Naast het geven van cursussen biedt zij een individueel traject Eigen Praktijk aan voor diegenen die een praktijk willen beginnen of dit overwegen. Dit bestaat uit supervisie voor verfijning en verdieping van massagetechnieken en lichaamshouding en coaching voor het praktisch opzetten van een praktijk. Soms is het nodig ook de persoonlijke aspecten onder de loep te nemen, bijvoorbeeld wanneer er weinig ervaring is in het werken met mensen of om mogelijke valkuilen te onderscheppen.
Deze supervisie en coaching vinden plaats in Gasteren. Data en tijden in overleg. Je kunt geheel vrijblijvend bellen voor meer informatie of een persoonlijk advies waarin we samen overleggen welke vorm van begeleiding het beste aansluit bij jouw ervaring, wensen en mogelijkheden. 

Agenda Meander