Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Wilt u iets speciaals?
Privé les, een cursus op maat of voor een klein groepje?
Hier een overzicht

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Weekend-Basiscursus Ontspanningsmassage » 26 september 2015 -

Wanneer: 1x za-zo hele dag
Tijd: za. van 9.30 tot 17.30 uur; zo. van 9.30 tot 17.00 uur
Locatie: Centrum Djoj
Straat: Antony Duyklaan 5
Plaats: Rotterdam
Kosten: € 180
Link website: Meer info op de website

In dit weekend leer je de basistechnieken uit de klassieke massage, zoals strijken en kneden. We masseren telkens een deel van het lichaam. Er is daarin aandacht voor de eventuele knoopjes en de vaak gespannen spieren in nek, schouders en rug, iets waar veel mensen behoefte aan hebben. We werken op comfortabele massagetafels. We besteden aandacht aan sfeer, zorgzaamheid, lichaamshouding en geven tal van praktische aanwijzingen zoals gebruik van olie. Je ontvangt een duidelijke handleiding, zodat je er thuis zelfstandig mee verder kunt. Aan het eind van de cursus heb je voldoende vaardigheden om iemand een volledige massage te geven en ontvang je een certificaat. Je oefent op medecursisten. Je kunt ook kiezen om als 'duo' te komen en op elkaar te oefenen.

zaterdag
• Vanaf 9.00 uur binnenkomst met koffie of thee.
• 09.30-17:30 uur cursus, met onderbreking van een lunchpauze en koffie/thee pauze.

zondag
• 9:00 uur binnenkomst met koffie of thee. 
• 09:30-17.00 uur cursus, met onderbreking van een lunchpauze en koffie/theepauze.

Kosten: € 180,- p.p. inclusief handleiding, cursusmateriaal, massageolie en certificaat.

Een combinatie van cursussen met aanvullend supervisie en/of coaching biedt een stevig fundament voor het opstarten van een eigen praktijk. Voor uitgebreide informatie zie pagina 'Start je eigen praktijk' op www.massagepraktijk.net

CATERING bij Djoj:
• Koffie/thee: In de bar staat een luxe apparaat voor koffie en thee. Andere drankjes kun je kopen aan de bar voor een schappelijke prijs.
Je kunt desgewenst ook een kaart kopen voor € 5,- waarmee je de gehele dag onbeperkt koffie en thee kunt nemen.
• Lunch en diner: Djoj biedt tevens mogelijkheden voor een heerlijke vegetarische lunch en/of dinerverzorging door een zeer ervaren en alom geprezen huiskok. De lunch kost € 8,- en bestaat uit soep, salade en een warm gerechtje. Uiterlijk voor 10.00 uur in de ochtend doorgeven. Je kunt natuurlijk ook je lunchpakket meenemen. Het diner kost € 10,- en kan in de loop van de ochtend nog gereserveerd worden.

← Overzicht massage docenten

Meander » Kitty Middelham

Kitty Middelham


9466 PK Gasteren
06-44608559
06-44608559
meander AT massagepraktijk DOT net
www.massagepraktijk.net

Kitty Middelham is gediplomeerd masseuse en coacher/trainer geeft sinds 25 jaar op deskundige wijze en met passie diverse massagecursussen op mooie locaties in Assen, Schoonloo en in haar praktijk aan huis te Gasteren.
Zij is hiertoe vakkundig opgeleid in een aantal meerjarige massage-beroepsopleidingen (o.a. de Stroming en Touch Pro Europe) en is aangesloten bij het Netwerk Integratieve Masseurs.
Daarnaast heeft zij de 5-jarige opleiding aan de Psychosynthe Akademie tot coach/counsellor/therapeute afgerond en is zij ingeschreven in het beroepsregister. Zij geeft ook cursussen op maat aan het Hospice en andere (zorg) instellingen.

Naast het geven van cursussen biedt zij een individueel traject Eigen Praktijk aan voor diegenen die een praktijk willen beginnen of dit overwegen. Dit bestaat uit supervisie voor verfijning en verdieping van massagetechnieken en lichaamshouding en coaching voor het praktisch opzetten van een praktijk. Soms is het nodig ook de persoonlijke aspecten onder de loep te nemen, bijvoorbeeld wanneer er weinig ervaring is in het werken met mensen of om mogelijke valkuilen te onderscheppen.
Deze supervisie en coaching vinden plaats in Gasteren. Data en tijden in overleg. Je kunt geheel vrijblijvend bellen voor meer informatie of een persoonlijk advies waarin we samen overleggen welke vorm van begeleiding het beste aansluit bij jouw ervaring, wensen en mogelijkheden. 

Agenda Meander