Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Wilt u iets speciaals?
Privé les, een cursus op maat of voor een klein groepje?
Hier een overzicht

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Cursus Dynamische massage » 18 november 2015 -

Wanneer: 5x wo avond
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur
Locatie: Het Schakelveld
Straat: Witterhoofdweg 1A
Plaats: Assen
Kosten: € 175
Link website: Meer info op de website

Dynamische massage is een samenvoeging van de in Hawaï ontwikkelde Tragering en de pulstechniek van Tovi Browning. Ze bestaat uit en vloeiende aaneenschakeling van subtiel zacht tot stevige ritmisch uitgevoerde trekkende, rollende, schuddende, wiegende en verende handelingen. Hierdoor kan een diepe ontspanning van zowel lichaam als geest worden bereikt en voelen de gewrichten veel soepeler aan. In 5 avonden leer je de technieken aan. Ook is er aandacht voor lichaamshouding, sfeer en zorgzaamheid en ontvang je tal van praktische aanwijzingen. In deze cursus wordt de massage over de kleding heen gegeven. Deze massagevorm kan tevens prima geïntegreerd worden in diverse andere massagevormen, ook die massagevormen waarin massageolie wordt gebruikt. Je ontvangt een duidelijke handleiding zodat je thuis verder kunt oefenen.

Voor wie?
De cursus is geschikt voor iedereen die deze massagevorm wil aanleren. Ervaring met massage is niet nodig. Heb je ervaring met lichaamsgericht werken of ben je masseur dan kun je deze cursus als waardevolle aanvulling zien met vele toepassingsmogelijkheden.

Data: woensdag 18 en 25 nov, 2, 9 en 16 dec 2015
• Kosten: € 175,- (incl. 21% BTW) voor de gehele cursus inclusief duidelijke handleiding, cursusmateriaal, certificaat, koffie/thee/vruchtensap. Lunchpakket meenemen.

• Locatie: Cursuscentrum Het Schakelveld, Witterhoofdweg 1a, 9405 HX Assen. Het Schakelveld is een nieuwe, moderne accomodatie. We werken in een sfeervolle ruimte. Een routebeschrijving vind je via mijn website en google-maps. Er is een grote parkeerplaats direct voor de ingang (gratis). Een routebeschrijving met openbaar vervoer vanaf station Assen (met een frequente busdienst en de korte looproute vanaf de bushalte) vind je via 9292.nl.

← Overzicht massage docenten

Meander » Kitty Middelham

Kitty Middelham


9466 PK Gasteren
06-44608559
06-44608559
meander AT massagepraktijk DOT net
www.massagepraktijk.net

Kitty Middelham is gediplomeerd masseuse en coacher/trainer geeft sinds 25 jaar op deskundige wijze en met passie diverse massagecursussen op mooie locaties in Assen, Schoonloo en in haar praktijk aan huis te Gasteren.
Zij is hiertoe vakkundig opgeleid in een aantal meerjarige massage-beroepsopleidingen (o.a. de Stroming en Touch Pro Europe) en is aangesloten bij het Netwerk Integratieve Masseurs.
Daarnaast heeft zij de 5-jarige opleiding aan de Psychosynthe Akademie tot coach/counsellor/therapeute afgerond en is zij ingeschreven in het beroepsregister. Zij geeft ook cursussen op maat aan het Hospice en andere (zorg) instellingen.

Naast het geven van cursussen biedt zij een individueel traject Eigen Praktijk aan voor diegenen die een praktijk willen beginnen of dit overwegen. Dit bestaat uit supervisie voor verfijning en verdieping van massagetechnieken en lichaamshouding en coaching voor het praktisch opzetten van een praktijk. Soms is het nodig ook de persoonlijke aspecten onder de loep te nemen, bijvoorbeeld wanneer er weinig ervaring is in het werken met mensen of om mogelijke valkuilen te onderscheppen.
Deze supervisie en coaching vinden plaats in Gasteren. Data en tijden in overleg. Je kunt geheel vrijblijvend bellen voor meer informatie of een persoonlijk advies waarin we samen overleggen welke vorm van begeleiding het beste aansluit bij jouw ervaring, wensen en mogelijkheden. 

Agenda Meander