Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Wilt u iets speciaals?
Privé les, een cursus op maat of voor een klein groepje?
Hier een overzicht

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Mazzaze weekend » 19 november 2021 -

Wanneer: 1x vr-zo - - -
Tijd: Start is op vrijdagavond 19 uur, einde op zondagmiddag 16.30 uur.
Locatie: Meeuwenveen
Straat: Meeuwenveenweg 1-3
Plaats: Havelte
Kosten: € € 335,- inclusief twee overnachtingen en alle maaltijden
Link website:

Heb je interesse in het leren masseren?

Dan is dit dé plek voor jou. Tijdens een massageweekend kom je snel in de massageflow, omdat je er helemaal bent: van vrijdagavond tot zondagmiddag. 
Wil jij meer in je lichaam komen, meer leren ontspannen, of ben je toe aan ontspanning of zou je voor jezelf thuis wat meer tips en oefening willen voor een fijne massage, kom dan naar de massage weekenden.

Iedereen heeft behoefte aan aanrakingen, liefdevolle massage-aanrakingen maken je zachter. Hierdoor kom je volledig tot rust en in een fijne ontspanning, met gelijkgestemden. Het leren masseren in het geven én ontvangen staan centraal. Bij het geven van een massage is aandacht voor wat je doet bijzonder belangrijk.

Dit massage weekend is los te volgen of als onderdeel van de Mazzaze massage opleiding tot ontspanningsmasseur. In elk weekend zijn we op een intensieve en serieuze manier aan de slag met massages. Massage is een manier om jezelf te ontmoeten, hoe is het met je lichaam, waar zitten spanningen, waar word je graag aangeraakt en wat is fijn. 

In dit weekend leer je rug massages te geven op een manier waarbij je aandacht hebt voor de gemasseerde èn voor jezelf.   Je leert er grepen uit de klassieke ontspanningsmassage.
in dit weekend ook een lomilomi massage workshop om kennis te maken met deze mooie massage vorm.

Yoga, dans en stiltewandeling zijn ook onderdeel van het weekend. De maaltijden worden geheel verzorgd en zijn net als de twee overnachtingen bij de prijs inbegrepen.

We starten op vrijdagavond 19 uur en eindigen op zondagmiddag rond 16.30 uur.

Meer data Mazzaze massage weekenden
28 - 30 december 2021
28 - 30 januari 2022
11-13 maart 2022
29 april - 1 mei 2022
17-19 juni 2022


 

 

 

← Overzicht massage docenten

Mazzaze » Carla Pleijers

Carla Pleijers


3831 VW Leusden
0645770370
info AT mazzaze DOT nl
www.mazzaze.nl

Mazzaze biedt integratieve en wellness massages. Individueel, workshops, weekenden en een opleiding. En dit jaar ook twee zomerweken in de Ardennen. Mazzaze staat voor zacht, zorg en zalig.Zachte ontspanningsmassages die bij jou passen om te genieten van het aanraken en aangeraakt worden. De weekenden kun je los volgen, of in een reeks en aan de opleiding meedoen. Bij bedrijven verzorgt Mazzaze ook stoelmassages. Lees er alles over op www.mazzaze.nl

Agenda Mazzaze