Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Wilt u iets speciaals?
Privé les, een cursus op maat of voor een klein groepje?
Hier een overzicht

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Open les ontspanningsmassage » 07 januari 2015 - 07 januari 2015

Wanneer: 1x wo avond
Tijd: 19.00/19.30 tot 21.30
Locatie: Het Schakelveld
Straat: Witterhoofdweg 1A
Plaats: Assen
Kosten: gratis
Link website: Meer info op de website

Op woensdag 7 januari is er een open les/informatieavond van 19.30 tot 21.30 uur (gratis, aanmelding vooraf gewenst). U kunt o.a. deelnemen aan een workshop Ontspanningsmassage (handmassage). De avond wordt begeleid door Kitty Middelham, gediplomeerd masseuse en coacher. Zij geeft sinds 1997 cursussen in Assen, Rotterdam en Schoonloo en geeft tevens individuele massage en coachingstrajecten. Ze is vakkundig opgeleid door instituut De stroming en Touch Pro en heeft daarnaast een 5-jarige opleiding tot Psychosynthese-coach afgerond.

Het programma van de Open Les is als volgt:

Vanaf 19.00 uur binnenkomst, koffie/thee, tevens infostand
19.30 uur (deel 1) workshop Ontspanningsmassage (handmassage)
20.30 uur koffie/thee, infostand, vragen en/of inschrijving
20.45 uur (deel 2) introductie Hotstonemassage
21.00 uur introductie Polariteitmassage
21.15 uur introductie 4handenmassage
21.30 vragen en/of inschrijving, afsluiting

Je bent van harte welkom!

Uitgebreide informatie over het gehele cursusaanbod vind je op www.massagepraktijk.net 
Voor meer informatie kun je ook bellen naar 06 44 608 559 of 0592 – 30 88 15. Of een email sturen naar meander@massagepraktijk.net

 

← Overzicht massage docenten

Meander » Kitty Middelham

Kitty Middelham


9466 PK Gasteren
06-44608559
06-44608559
meander AT massagepraktijk DOT net
www.massagepraktijk.net

Kitty Middelham is gediplomeerd masseuse en coacher/trainer geeft sinds 25 jaar op deskundige wijze en met passie diverse massagecursussen op mooie locaties in Assen, Schoonloo en in haar praktijk aan huis te Gasteren.
Zij is hiertoe vakkundig opgeleid in een aantal meerjarige massage-beroepsopleidingen (o.a. de Stroming en Touch Pro Europe) en is aangesloten bij het Netwerk Integratieve Masseurs.
Daarnaast heeft zij de 5-jarige opleiding aan de Psychosynthe Akademie tot coach/counsellor/therapeute afgerond en is zij ingeschreven in het beroepsregister. Zij geeft ook cursussen op maat aan het Hospice en andere (zorg) instellingen.

Naast het geven van cursussen biedt zij een individueel traject Eigen Praktijk aan voor diegenen die een praktijk willen beginnen of dit overwegen. Dit bestaat uit supervisie voor verfijning en verdieping van massagetechnieken en lichaamshouding en coaching voor het praktisch opzetten van een praktijk. Soms is het nodig ook de persoonlijke aspecten onder de loep te nemen, bijvoorbeeld wanneer er weinig ervaring is in het werken met mensen of om mogelijke valkuilen te onderscheppen.
Deze supervisie en coaching vinden plaats in Gasteren. Data en tijden in overleg. Je kunt geheel vrijblijvend bellen voor meer informatie of een persoonlijk advies waarin we samen overleggen welke vorm van begeleiding het beste aansluit bij jouw ervaring, wensen en mogelijkheden. 

Agenda Meander