Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Wilt u iets speciaals?
Privé les, een cursus op maat of voor een klein groepje?
Hier een overzicht

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Weekendcursus ontspanningsmassage voor gevorderden » 11 april 2015 - 12 april 2015

Wanneer: 1x za-zo hele dag
Tijd: 9.00 - 17.30
Locatie: Centrum Djoj
Straat: Antony Duyklaan 7
Plaats: Rotterdam
Kosten: € 175
Link website: Meer info op de website

Deze cursus is bedoeld voor diegenen die de basiscursus hebben gevolgd of op andere wijze ervaring hebben met massage. Het aanleren van veel nieuwe klassieke massagetechnieken staat centraal waarmee je je vaardigheden verder ontwikkelt. Je leert bijvoorbeeld een grote uitbreiding aan mogelijkheden voor rug, schouder en nek massage. Ook hoe je de rug in zijligging kunt masseren, wanneer iemand moeilijk op de buik kan liggen. Daarnaast leer je ter kennismaking enkele technieken uit de dynamische massage en polariteitmassage, welke bij uitstek aan de ontspanningsmassage toegevoegd kunnen worden.

Lichaamshouding, ademhaling en zorgzaamheid blijven belangrijke aandachtspunten. We werken op comfortabele massagetafels. Je ontvangt een duidelijke handleiding en een certificaat.

CATERING bij Djoj:
• Koffie/thee: In de bar staat een luxe apparaat voor koffie en thee. Andere drankjes kun je kopen aan de bar voor een schappelijke prijs.
Je kunt desgewenst ook een kaart kopen voor € 5,- waarmee je de gehele dag onbeperkt koffie en thee kunt nemen.
• Lunch en diner: Djoj biedt tevens mogelijkheden voor een heerlijke vegetarische lunch en/of dinerverzorging door een zeer ervaren en alom geprezen huiskok. De lunch kost € 8,- en bestaat uit soep, salade en een warm gerechtje. Uiterlijk voor 10.00 uur in de ochtend doorgeven. Je kunt natuurlijk ook je lunchpakket meenemen. Het diner kost € 10,- en kan in de loop van de ochtend nog gereserveerd worden.

OVERNACHTEN bij Djoj:
Djoj heeft op een paar minuten loopafstand een mooie en heel goedkope overnachtingsmogelijkheid. Handig wanneer je van verder weg komt!
In een mooi verbouwd pand zijn drie 3-persoonskamers met aparte bedden en één 1-persoonskamer gerealiseerd. Een douche, bad en toilet zijn op de gang.
De kosten zijn € 20,- per persoon inclusief ontbijt.

Supervisie en coaching
Na het volgen van een cursus kun je je vaardigheden nog verder ontwikkelen en verfijnen door middel van individuele supervisie welke plaatsvindt in centrum Djoj. Wanneer je een cursus gevolgd hebt is dit tevens een prima opstap voor een eigen praktijk. Je kunt dan een persoonlijk traject eigen praktijk volgen. Zie Start je eigen Praktijk. Data en tijden spreken we in overleg af.

← Overzicht massage docenten

Meander » Kitty Middelham

Kitty Middelham


9466 PK Gasteren
06-44608559
06-44608559
meander AT massagepraktijk DOT net
www.massagepraktijk.net

Kitty Middelham is gediplomeerd masseuse en coacher/trainer geeft sinds 25 jaar op deskundige wijze en met passie diverse massagecursussen op mooie locaties in Assen, Schoonloo en in haar praktijk aan huis te Gasteren.
Zij is hiertoe vakkundig opgeleid in een aantal meerjarige massage-beroepsopleidingen (o.a. de Stroming en Touch Pro Europe) en is aangesloten bij het Netwerk Integratieve Masseurs.
Daarnaast heeft zij de 5-jarige opleiding aan de Psychosynthe Akademie tot coach/counsellor/therapeute afgerond en is zij ingeschreven in het beroepsregister. Zij geeft ook cursussen op maat aan het Hospice en andere (zorg) instellingen.

Naast het geven van cursussen biedt zij een individueel traject Eigen Praktijk aan voor diegenen die een praktijk willen beginnen of dit overwegen. Dit bestaat uit supervisie voor verfijning en verdieping van massagetechnieken en lichaamshouding en coaching voor het praktisch opzetten van een praktijk. Soms is het nodig ook de persoonlijke aspecten onder de loep te nemen, bijvoorbeeld wanneer er weinig ervaring is in het werken met mensen of om mogelijke valkuilen te onderscheppen.
Deze supervisie en coaching vinden plaats in Gasteren. Data en tijden in overleg. Je kunt geheel vrijblijvend bellen voor meer informatie of een persoonlijk advies waarin we samen overleggen welke vorm van begeleiding het beste aansluit bij jouw ervaring, wensen en mogelijkheden. 

Agenda Meander