Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Wilt u iets speciaals?
Privé les, een cursus op maat of voor een klein groepje?
Hier een overzicht

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Workshop 4handenmassage » 17 januari 2015 - 17 januari 2015

Wanneer: 1x za hele dag
Tijd: 10.00 - 17.30
Locatie: De Oranjehof
Straat: Kerkweg 2
Plaats: Wezep
Kosten: € 80
Link website: Meer info op de website

Een 4handenmassage is voor veel mensen een bijzondere en verrassende ervaring. In groepjes van drie (twee geven en één ontvangt) leer je op vloeiende wijze en met warme olie een heerlijke 4handenmassage te geven, waarbij tevens enkele Hawaïaanse lomi-lomi massage-strijkingen aangeleerd worden. Je leert hoe je je kunt afstemmen op degene met wie je de massage geeft en op speelse manier kunt samengaan en afwisselend de leiding neemt. We wisselen dus twee keer, zodat je ook zelf deze feestelijke ervaring kunt ondergaan.
We werken op massagetafels. Maximaal 15 deelnemers. Om een goede samenwerking mogelijk te maken is enige massage ervaring een vereiste. Deze workshop is dan ook bedoeld voor mensen die bij mij of elders een massagecursus hebben gevolgd.
 
De Oranjehof ligt dichtbij de A28 en op 10 min. loopafstand van station Wezep. Een routebeschrijving word bij de aanmelding naar je doorgemaild.

← Overzicht massage docenten

Meander » Kitty Middelham

Kitty Middelham


9466 PK Gasteren
06-44608559
06-44608559
meander AT massagepraktijk DOT net
www.massagepraktijk.net

Kitty Middelham is gediplomeerd masseuse en coacher/trainer geeft sinds 25 jaar op deskundige wijze en met passie diverse massagecursussen op mooie locaties in Assen, Schoonloo en in haar praktijk aan huis te Gasteren.
Zij is hiertoe vakkundig opgeleid in een aantal meerjarige massage-beroepsopleidingen (o.a. de Stroming en Touch Pro Europe) en is aangesloten bij het Netwerk Integratieve Masseurs.
Daarnaast heeft zij de 5-jarige opleiding aan de Psychosynthe Akademie tot coach/counsellor/therapeute afgerond en is zij ingeschreven in het beroepsregister. Zij geeft ook cursussen op maat aan het Hospice en andere (zorg) instellingen.

Naast het geven van cursussen biedt zij een individueel traject Eigen Praktijk aan voor diegenen die een praktijk willen beginnen of dit overwegen. Dit bestaat uit supervisie voor verfijning en verdieping van massagetechnieken en lichaamshouding en coaching voor het praktisch opzetten van een praktijk. Soms is het nodig ook de persoonlijke aspecten onder de loep te nemen, bijvoorbeeld wanneer er weinig ervaring is in het werken met mensen of om mogelijke valkuilen te onderscheppen.
Deze supervisie en coaching vinden plaats in Gasteren. Data en tijden in overleg. Je kunt geheel vrijblijvend bellen voor meer informatie of een persoonlijk advies waarin we samen overleggen welke vorm van begeleiding het beste aansluit bij jouw ervaring, wensen en mogelijkheden. 

Agenda Meander