Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Wilt u iets speciaals?
Privé les, een cursus op maat of voor een klein groepje?
Hier een overzicht

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Weekend basiscursus ontspanningsmassage » 21 maart 2015 - 22 maart 2015

Wanneer: 1x za-zo hele dag
Tijd: 9.30 tot 18.00 (za) 9.30 - 17.30 (zo)
Locatie: Cursusruimte Paridjeza
Straat: Elperstraat 8
Plaats: Schoonloo
Kosten: € 175
Link website: Meer info op de website

In dit weekend leer je een aantal gedegen basistechnieken uit de klassieke massage, zoals strijken en kneden. We masseren telkens een deel van het lichaam. Er is daarin aandacht voor de eventuele knoopjes en de vaak gespannen spieren in nek, schouders en rug, iets waar veel mensen behoefte aan hebben. Tijdens de cursus ben je zowel 'gever' als 'ontvanger'. We werken op comfortabele massagetafels. We besteden aandacht aan sfeer, zorgzaamheid, lichaamshouding en geven tal van praktische aanwijzingen zoals gebruik van olie. Je ontvangt een duidelijke handleiding, zodat je er thuis zelfstandig mee verder kunt. Aan het eind van de cursus heb je voldoende vaardigheden om iemand een volledige massage te geven en ontvang je een certificaat.
 
Voor wie?
De cursus is geschikt voor iedereen, jong en oud, die wil leren masseren. Door het weekendkarakter ook heel geschikt voor wie van verder weg komt. (zie hieronder ook de catering-en overnachtingsmogelijkheden). Ervaring is niet nodig. Je hoeft niet samen met iemand te komen om te kunnen deelnemen. Desgewenst kun je ook als 'koppel' komen en enkel op elkaar oefenen. Voor mensen, die ervaring hebben met lichaamsgericht werken en/of een praktijk daaraan ontlenen, kan deze cursus een waardevolle uitbreiding of alternatief zijn. Tevens voor diegenen die een eigen massagepraktijk willen beginnen of dit overwegen. Zie Opstarten Eigen Praktijk.Cursusruimte Paridjeza, Elperstraat 8, 9443 TL  Schoonloo. 
 
Centrum Paridjeza ligt buiten de bebouwde kom van Schoonloo. De cursusruimte ligt temidden van weelderige natuur. In de pauzes kun je er, wanneer het weer meezit, heerlijk buiten zitten en rondwandelen. Daaromheen liggen prachtige natuurreservaten waar je zo inwandelt. Er zijn adressen van een aantal leuke overnachtingsmogelijkheden en eethuisjes in de direkte omgeving, welke adressen je op verzoek worden toegezonden. Zo kan dit weekend tevens een anders weekendje uit worden!  Er is een frequente busverbinding tussen Assen en Emmen welke stopt in Schoonloo. De bushalte is dichtbij het centrum. Via 9292.nl. kun je de verbinding en looproute opvragen. Je kunt tevens gratis parkeren op het parkeerterrein van het cursuscentrum.

← Overzicht massage docenten

Meander » Kitty Middelham

Kitty Middelham


9466 PK Gasteren
06-44608559
06-44608559
meander AT massagepraktijk DOT net
www.massagepraktijk.net

Kitty Middelham is gediplomeerd masseuse en coacher/trainer geeft sinds 25 jaar op deskundige wijze en met passie diverse massagecursussen op mooie locaties in Assen, Schoonloo en in haar praktijk aan huis te Gasteren.
Zij is hiertoe vakkundig opgeleid in een aantal meerjarige massage-beroepsopleidingen (o.a. de Stroming en Touch Pro Europe) en is aangesloten bij het Netwerk Integratieve Masseurs.
Daarnaast heeft zij de 5-jarige opleiding aan de Psychosynthe Akademie tot coach/counsellor/therapeute afgerond en is zij ingeschreven in het beroepsregister. Zij geeft ook cursussen op maat aan het Hospice en andere (zorg) instellingen.

Naast het geven van cursussen biedt zij een individueel traject Eigen Praktijk aan voor diegenen die een praktijk willen beginnen of dit overwegen. Dit bestaat uit supervisie voor verfijning en verdieping van massagetechnieken en lichaamshouding en coaching voor het praktisch opzetten van een praktijk. Soms is het nodig ook de persoonlijke aspecten onder de loep te nemen, bijvoorbeeld wanneer er weinig ervaring is in het werken met mensen of om mogelijke valkuilen te onderscheppen.
Deze supervisie en coaching vinden plaats in Gasteren. Data en tijden in overleg. Je kunt geheel vrijblijvend bellen voor meer informatie of een persoonlijk advies waarin we samen overleggen welke vorm van begeleiding het beste aansluit bij jouw ervaring, wensen en mogelijkheden. 

Agenda Meander