Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Wilt u iets speciaals?
Privé les, een cursus op maat of voor een klein groepje?
Hier een overzicht

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Cursus Polariteitmassage » 19 april 2015 - 19 april 2015

Wanneer: 1x zo hele dag
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Locatie: Het Schakelveld
Straat: Witterhoofdweg 1a , 9405 HX
Plaats: Assen
Kosten: € 80,-
Link website: Meer info op de website

Polariteitmassage vindt zijn oorsprong in de ontdekking van een Amerikaanse natuurwetenschapper Dr. Randolph Stone.
Hij ontdekte namelijk dat er niet alleen polariteiten in onze planeet Aarde zijn, maar dat deze polariteiten ook in de mens aanwezig zijn. Na lange studie heeft hij de polariteiten in het menselijk lichaam in kaart gebracht Hij heeft een polariteitmassage ontwikkeld waardoor innerlijke rust, ontspanning en balans in het lichaam en in het denken word bevorderd. Polariteitmassage kan op zichzelf staand worden gegeven maar tevens in elke soort massagevorm worden geïntegreerd, waardoor veel masseurs inmiddels gebruik maken van deze eenvoudig toe te passen methode. Deze massage kan daarbij heel goed over kleding heen gegeven worden, wat de drempel om de massage te ontvangen kan verlagen.
Er wordt geen druk uitgeoefend, op diverse plaatsen worden de handen neergelegd, soms wordt men zacht gewiegd. Deze massage werkt algemeen rustgevend en harmoniserend wat een prettig gevoel van welbehagen geeft. Tevens uitermate geschikt voor mensen die onrustig zijn, veel piekeren of slecht slapen, of door fysieke of pijn klachten geen massage met druk kunnen ontvangen.
In deze cursus leer je een aantal eenvoudig toe te passen handelingen te geven. We werken op comfortabele massagetafels. Je ontvangt een duidelijke handleiding en aan het eind van de cursus een certificaat. Je hoeft niet met iemand te komen om deel te kunnen nemen aan de cursus.

← Overzicht massage docenten

Meander » Kitty Middelham

Kitty Middelham


9466 PK Gasteren
06-44608559
06-44608559
meander AT massagepraktijk DOT net
www.massagepraktijk.net

Kitty Middelham is gediplomeerd masseuse en coacher/trainer geeft sinds 25 jaar op deskundige wijze en met passie diverse massagecursussen op mooie locaties in Assen, Schoonloo en in haar praktijk aan huis te Gasteren.
Zij is hiertoe vakkundig opgeleid in een aantal meerjarige massage-beroepsopleidingen (o.a. de Stroming en Touch Pro Europe) en is aangesloten bij het Netwerk Integratieve Masseurs.
Daarnaast heeft zij de 5-jarige opleiding aan de Psychosynthe Akademie tot coach/counsellor/therapeute afgerond en is zij ingeschreven in het beroepsregister. Zij geeft ook cursussen op maat aan het Hospice en andere (zorg) instellingen.

Naast het geven van cursussen biedt zij een individueel traject Eigen Praktijk aan voor diegenen die een praktijk willen beginnen of dit overwegen. Dit bestaat uit supervisie voor verfijning en verdieping van massagetechnieken en lichaamshouding en coaching voor het praktisch opzetten van een praktijk. Soms is het nodig ook de persoonlijke aspecten onder de loep te nemen, bijvoorbeeld wanneer er weinig ervaring is in het werken met mensen of om mogelijke valkuilen te onderscheppen.
Deze supervisie en coaching vinden plaats in Gasteren. Data en tijden in overleg. Je kunt geheel vrijblijvend bellen voor meer informatie of een persoonlijk advies waarin we samen overleggen welke vorm van begeleiding het beste aansluit bij jouw ervaring, wensen en mogelijkheden. 

Agenda Meander