Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Wilt u iets speciaals?
Privé les, een cursus op maat of voor een klein groepje?
Hier een overzicht

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Verdiepingscursus Holistische Massage » 05 oktober 2017 -

Wanneer: 5x do avond
Tijd: 19.30-22.30 uur
Locatie: Balans Massagepraktijk
Straat: Populierstraat 19
Plaats: Utrecht
Kosten: € 185,- / 160,-,-
Link website: Meer info op de website

In 5 avonden leer je diepgaand werken met massage- en pulstechnieken uit de Klassieke en Integratieve Massage en Holistic Pulsing. Het accent ligt op zachte kracht en energetische healingtechnieken. Kenmerkend voor de massage zijn: grote en verbindende strijkingen, aandacht, rust, en contact. Bij Holistic Pulsing word je door zachtjes wiegen in beweging gebracht: een subtiele uitnodiging om los te laten. De vloeiende bewegingen geven een diepe ontspanning voor lichaam en geest. Healing brengt nog meer verdieping in de ervaring.

Deze cursus is toegankelijk voor wie ervaring heeft met massage.

Bij voldoende deelname wordt een certificaat uitgereikt.

De groepsgroote is max. 6 personen. Hierdoor is er veel individuele aandacht.

Data: donderdag 5 en 19 oktober, 16 en 30 november, 14 december 2017

Bij voldoende deelname wordt een certificaat uitgereikt.

← Overzicht massage docenten

Balans » José van de Wouw

José van de Wouw


3552 Utrecht
030-2436002
06-17434975
info AT balans-massage DOT nl
www.balans-massage.nl

Na allerlei beroepen te hebben uitgeoefend, m.n. in de natuurvoeding, de gezondheidszorg en het onderwijs, heb ik ervoor gekozen om van mijn hobby mijn beroep te maken. Gaandeweg is het een passie geworden: ik vind het heerlijk om mensen (aan) te raken en ze kennis te laten maken met de taal van het lichaam. Wezenlijk contact met degene die de massage ontvangt, is mijn ingang. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk respectvolle aanraking is om je veilig te kunnen voelen en je over te kunnen geven aan (de handen van) een ander. 
Ik werk graag met (hoog)gevoelige mensen. Mijn eigen hooggevoeligheid helpt mij om me af te stemmen op wat nodig is om de ander naar een diepere laag te begeleiden, en daar ontspanning en heling te brengen.

Ik heb trainingen en opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in de vorm van healing, Reiki, co-counseling, emotioneel lichaamswerk, Mindfulness, Geweldloze communicatie en de MIR-methode, In de loop der jaren heb ik mij diverse soorten massage eigen gemaakt, zoals Holistic Pulsing, intuïtieve massage, klankschalenmassage, craniosacraaltherapie, voetreflexologie, shiatsu, stoelmassage en Integratieve Massage. Uit al die vaardigheden kies ik steeds wat in het moment de bedoeling is. 

In 1998 heb ik de opleiding Integratieve Massage afgerond en heb ik mijn massagepraktijk, genaamd BALANS, opgericht.
Sinds die tijd geef ik individuele massages, cursussen, workshops en massage-wandelweken in binnen- en buitenland.
In januari 2003 ben ik Reiki-master geworden en kun je je door mij laten inwijden in de verschillende graden Reiki volgens het Usui- systeem.
Sinds mijn reis naar India in 2006 geef ik klankschalenmassages en klankschalenconcerten.
De MIR-methode maakt mijn werk compleet: hiermee kan ik je helpen om onbewuste blokkades op te sporen, waarna je die zelf op een heel eenvoudige wijze kunt doen oplossen. Zo neem je je leven en gezondheid in eigen hand.

Ik ben aangesloten bij het Netwerk voor Integratieve Masseurs, Reiki-vereniging De GROEP en het netwerk van de Mir-Methode.

Agenda Balans