Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Wilt u iets speciaals?
Privé les, een cursus op maat of voor een klein groepje?
Hier een overzicht

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Massage-verdiepingsweekend: masseren vanuit zachtheid en verstilling » 01 maart 2018 -

Wanneer: 1x do-zo - - -
Tijd: 18.00 uur
Locatie: Centrum Savita
Straat: In der Burbecke
Plaats: Niedersfeld, Sauerland
Kosten: € 395,- Voor 1 februari geboekt: € 375,-
Link website: Meer info op de website

Dit lange weekend gaat over aanraken. Het is een onderzoek naar hoe je liefdevol en respectvol aanraakt vanuit je eigen stevige basis. Je gaat op een diep niveau ervaren wat aanraking doet met jou en de ander. Afstemming, zachtheid en verstilling staan daarbij centraal. Door middel van gerichte oefeningen leer je om meer op je intuïtie te vertrouwen. Zo kun je een zuivere verbinding tot stand brengen. 

Wij als begeleiders bieden een combinatie aan van wandelen (gedeeltelijk in stilte), meditatie en beweging. We stemmen ons af op wat er leeft in de groep en creëren een bedding waarin je de kwaliteit van je aanraking kunt onderzoeken, in zachtheid en met compassie voor jezelf en de ander. Voor de massage bieden we handreikingen aan in de vorm van korte demonstraties.  Meditaties, fysieke en energetische oefeningen leiden je naar de juiste afstemming.

Voor wie?

Mensen die ervaring hebben met massage en:
- de kwaliteit van hun aanraking willen onderzoeken
- zich aangesproken voelen door onze manier van masseren 
- binnen hun vakgebied nieuwe inspiratie willen opdoen

Begeleiding:
Integratief Massagetherapeute José van de Wouw zal het hele weekend begeleiden. Haar passie is mensen (aan) te raken en ze kennis te laten maken met de taal van het lichaam. “ Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk respectvolle aanraking is om je veilig te kunnen voelen en je over te kunnen geven aan (de handen van) een ander. Mijn cursussen geef ik in een prettige, gemoedelijke sfeer, waarin niets hoeft en ieders grenzen worden gerespecteerd. De deelnemers voelen zich vaak wonderbaarlijk snel vertrouwd.”

Harry Scholtens, Integratief masseur, en Hannah Verdegaal, Holistisch masseuse, assisteren José.

Praktische gegevens:
Start: donderdag 1 maart om 18.00 uur met het diner. Afsluiting: zondag 4 maart om 17.00 u.
Kosten voor een 1- of 2-p kamer: € 395,- p.p.
Bij boeking voor 1 februari: € 370,- p.p.

Aantal deelnemers: min.6, max. 14 personen
Hierbij zijn de cursus en alle maaltijden inbegrepen. De reiskosten zijn voor eigen rekening.
Indien mogelijk, kun je meerijden met andere deelnemers.
 

Wil je meer weten over het weekend of twijfel je of het bij je past? Bel gerust (06-17434975) of stuur een mail naar: info@balans-massage.nl.

← Overzicht massage docenten

Balans » José van de Wouw

José van de Wouw


3552 Utrecht
030-2436002
06-17434975
info AT balans-massage DOT nl
www.balans-massage.nl

Na allerlei beroepen te hebben uitgeoefend, m.n. in de natuurvoeding, de gezondheidszorg en het onderwijs, heb ik ervoor gekozen om van mijn hobby mijn beroep te maken. Gaandeweg is het een passie geworden: ik vind het heerlijk om mensen (aan) te raken en ze kennis te laten maken met de taal van het lichaam. Wezenlijk contact met degene die de massage ontvangt, is mijn ingang. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk respectvolle aanraking is om je veilig te kunnen voelen en je over te kunnen geven aan (de handen van) een ander. 
Ik werk graag met (hoog)gevoelige mensen. Mijn eigen hooggevoeligheid helpt mij om me af te stemmen op wat nodig is om de ander naar een diepere laag te begeleiden, en daar ontspanning en heling te brengen.

Ik heb trainingen en opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in de vorm van healing, Reiki, co-counseling, emotioneel lichaamswerk, Mindfulness, Geweldloze communicatie en de MIR-methode, In de loop der jaren heb ik mij diverse soorten massage eigen gemaakt, zoals Holistic Pulsing, intuïtieve massage, klankschalenmassage, craniosacraaltherapie, voetreflexologie, shiatsu, stoelmassage en Integratieve Massage. Uit al die vaardigheden kies ik steeds wat in het moment de bedoeling is. 

In 1998 heb ik de opleiding Integratieve Massage afgerond en heb ik mijn massagepraktijk, genaamd BALANS, opgericht.
Sinds die tijd geef ik individuele massages, cursussen, workshops en massage-wandelweken in binnen- en buitenland.
In januari 2003 ben ik Reiki-master geworden en kun je je door mij laten inwijden in de verschillende graden Reiki volgens het Usui- systeem.
Sinds mijn reis naar India in 2006 geef ik klankschalenmassages en klankschalenconcerten.
De MIR-methode maakt mijn werk compleet: hiermee kan ik je helpen om onbewuste blokkades op te sporen, waarna je die zelf op een heel eenvoudige wijze kunt doen oplossen. Zo neem je je leven en gezondheid in eigen hand.

Ik ben aangesloten bij het Netwerk voor Integratieve Masseurs, Reiki-vereniging De GROEP en het netwerk van de Mir-Methode.

Agenda Balans