Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Wilt u iets speciaals?
Privé les, een cursus op maat of voor een klein groepje?
Hier een overzicht

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Cursus Lomi Lomi strijkingen » 28 november 2021 -

Wanneer: 1x zo hele dag
Tijd: 10.00 - 17.30 uur
Locatie: Centrum Paridjeza
Straat: Elperstraat 8
Plaats: Schoonloo
Kosten: € 110
Link website: Meer info op de website

Lomi Lomi massage is van oorsprong een traditionele massagevorm uit Hawaï met een rituele achtergrond en werd aanvankelijk beoefend door de Kahuna, de oude geneesheren op Hawaï.  Dit genezingsritueel is nog steeds actueel en er bestaan speciale opleidingen waarbij deze traditie voorop staat. Deze massagevorm wordt binnen onze cultuur met name gegeven ter ontspanning waarbij het toepassen van strijktechnieken centraal staat. Bij een Lomi Lomi massage wordt het hele lichaam gemasseerd met mooie, vloeiende strijkingen, waarbij voornamelijk met de handen en onderarmen wordt gemasseerd. Er wordt hier meer olie gebruikt dan in een ontspanningsmassage en we masseren dan ook op een speciaal hiervoor ontworpen olielaken. Hierdoor kunnen ook strijkingen onder het lichaam door gegeven worden. In deze praktische cursus richten we ons met name op het aanleren van een aantal strijktechnieken die mooi inpasbaar zijn binnen de ontspanningsmassage.
Je oefent op medecursisten. Je ontvangt een handleiding en aan het eind van de cursus een certificaat.

Voor wie?
Voor iedereen die het leuk vindt om deze strijktechnieken aan te leren. Een basiscursus Ontspanningsmassage gevolgd bij Meander is een vereiste om te kunnen deelnemen. Dit omdat je dan de juiste basisvaardigheden hebt geleerd die nodig zijn ter voorbereiding.

Aanmelding kan direct via mijn website.

← Overzicht massage docenten

Meander » Kitty Middelham

Kitty Middelham


9466 PK Gasteren
06-44608559
06-44608559
meander AT massagepraktijk DOT net
www.massagepraktijk.net

Kitty Middelham is gediplomeerd masseuse en coacher/trainer geeft sinds 25 jaar op deskundige wijze en met passie diverse massagecursussen op mooie locaties in Assen, Schoonloo en in haar praktijk aan huis te Gasteren.
Zij is hiertoe vakkundig opgeleid in een aantal meerjarige massage-beroepsopleidingen (o.a. de Stroming en Touch Pro Europe) en is aangesloten bij het Netwerk Integratieve Masseurs.
Daarnaast heeft zij de 5-jarige opleiding aan de Psychosynthe Akademie tot coach/counsellor/therapeute afgerond en is zij ingeschreven in het beroepsregister. Zij geeft ook cursussen op maat aan het Hospice en andere (zorg) instellingen.

Naast het geven van cursussen biedt zij een individueel traject Eigen Praktijk aan voor diegenen die een praktijk willen beginnen of dit overwegen. Dit bestaat uit supervisie voor verfijning en verdieping van massagetechnieken en lichaamshouding en coaching voor het praktisch opzetten van een praktijk. Soms is het nodig ook de persoonlijke aspecten onder de loep te nemen, bijvoorbeeld wanneer er weinig ervaring is in het werken met mensen of om mogelijke valkuilen te onderscheppen.
Deze supervisie en coaching vinden plaats in Gasteren. Data en tijden in overleg. Je kunt geheel vrijblijvend bellen voor meer informatie of een persoonlijk advies waarin we samen overleggen welke vorm van begeleiding het beste aansluit bij jouw ervaring, wensen en mogelijkheden. 

Agenda Meander