Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Wilt u iets speciaals?
Privé les, een cursus op maat of voor een klein groepje?
Hier een overzicht

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Mazzaze weekend » 08 oktober 2021 -

Wanneer: 1x vr-zo - - -
Tijd: Aanvang vrijdagavond 19 uur.
Locatie: Meeuwenveen
Straat: Meeuwenveenweg 1-3
Plaats: Havelte
Kosten: € € 335,- inclusief twee overnachtingen en alle maaltijden.
Link website: Meer info op de website

Heb je interesse in het leren masseren?

Dan is dit dé plek voor jou. Tijdens een massageweekend kom je snel in de massageflow, omdat je er helemaal bent: van vrijdagavond tot zondagmiddag. Wil jij meer in je lichaam komen, meer leren ontspannen, of ben je toe aan ontspanning of zou je voor jezelf thuis wat meer tips en oefening willen voor een fijne massage, kom dan naar de massage weekenden.

Je kunt meedoen een een weekend, meer weekenden of de hele opleiding van 9 weekenden.  https://www.mazzaze.nl/opleiding/  In deze unieke formule volg je in jouw tempo en mogelijkheden de massage opleiding. In de weekenden zit een opbouw van massages, oefen je met verschillende mensen en leer je een goede basis om massages op maat te geven.

In dit weekend is er natuurlijk rugmassage  en uitgebreid aandacht voor armen en handen massage. Verrassend fijn om deze ledematen te masseren en te ervaren hoe het is om deze massage te ontvangen.
Bovendien is er in dit weekend een workshop HotStone massage

Data meer massage weekenden in 2021
19-21 november
28-30 december

 

← Overzicht massage docenten

Mazzaze » Carla Pleijers

Carla Pleijers


3831 VW Leusden
0645770370
info AT mazzaze DOT nl
www.mazzaze.nl

Mazzaze biedt integratieve en wellness massages. Individueel, workshops, weekenden en een opleiding. En dit jaar ook twee zomerweken in de Ardennen. Mazzaze staat voor zacht, zorg en zalig.Zachte ontspanningsmassages die bij jou passen om te genieten van het aanraken en aangeraakt worden. De weekenden kun je los volgen, of in een reeks en aan de opleiding meedoen. Bij bedrijven verzorgt Mazzaze ook stoelmassages. Lees er alles over op www.mazzaze.nl

Agenda Mazzaze