Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Wilt u iets speciaals?
Privé les, een cursus op maat of voor een klein groepje?
Hier een overzicht

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Vervolgcursus massage (2) » 15 maart 2018 -

Wanneer: 5x do avond
Tijd: 19:30 - 22:15
Locatie: Wajid Osho meditatie Centrum
Straat: Prins Hendrikplein 1
Plaats: Den Haag
Kosten: € 227
Link website: Meer info op de website

Na het volgen van vervlgcursus 1 kun je meedoen met een vervolgcursus 2. Tijdens deze cursus komen er ruim 60 nieuwe massagehandelingen aan bod voor het masseren van de bovenkant van het lichaam, zowel aan de voorkant als aan de achterkant.

Hiermee kun je nog meer variatie aanbrengen in de massages die je geeft. Als je start aan deze cursus kun je al goed masseren, daarom starten we vrij snel met het oefenen van de nieuwe technieken. Maar je leert niet alleen nieuwe massagetechnieken, je wordt ook zelf weer uitgebreid gemasseerd en dat is altijd genieten!

Ook bij deze cursus krijg je een uitgebreide handleiding met de massagetechnieken die aan bod zijn gekomen.

Vervolgcursus 2 wordt regelmatig gegeven als avondcursus van vijf lessen van twee en een half uur en als weekendcursus van twee dagen van zeven uur. Op de website vind je de data van de eerstvolgende vervolgcursussen. 

Deze cursus is alleen geschikt voor jou als je de basiscursus en vervolgcursus 1 hebt gedaan. 

Vereiste vooropleiding / kennis: minimaal de basiscursus. 
Niveau van de workshop: MBO-niveau
Aantal docentcontacturen: 12,5 uur 

← Overzicht massage docenten

OMB Academie Den Haag » Robin van Wees

Robin van Wees


2518 JA Den Haag
06 45 44 45 69
info AT omb-academie DOT nl
OMB-Academie.nl

De OMB Academie staat voor Ontspanning Massage en Bewustwording, gevestigd in Den Haag en biedt diverse cursussen aan, voor zowel beginners als gevorderden.

Je kunt op een voordelige manier kennis maken met masseren bij de Massage Start Up! Een (bijna) gratis massage workshop waarbij je veel informatie krijgt, een fijne massage leert geven op de rug en schouders én zelf een gratis massage krijgt!

In de basiscursus leer je een volledige lichaamsmassage geven. In twee dagen in het weekend of in vijf lessen op een avond, leer je 50 verschillende massage technieken. Na het volgen van de basiscursus, kun je doorstromen naar twee vervolgcursussen masseren. 

Ook bieden we specialisatie cursussen aan, zoals: handmassage, voetmassage, holistic pulsing en energetisch werken. Je hebt ook de mogelijk tot het volgen van een massage cursus voor twee. Ideaal als je wisselende werktijden hebt of graag een massage cursus samen met je partner wilt volgen.

De OMB Academie is een geregistreerde onderwijsinstelling bij het CRKBO, waarmee we voldoen aan de normen voor beroepsonderwijs. Uiteraard valt de jaar opleiding tot ontspanningsmasseur hier ook onder.

Agenda OMB Academie Den Haag