Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Wilt u iets speciaals? sommige docenten geven privéles, cursussen op maat of op een andere locatie. Hier een overzicht

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Cursus Voetmassage » 28 februari 2018 -

Wanneer: 2x wo avond
Tijd: 19:30 - 22:30
Locatie: Wajid Osho meditatie Centrum
Straat: Prins Hendrikplein 1
Plaats: Den Haag
Kosten: € 117
Link website: Meer info op de website

De cursus voetmassage wordt gegeven aan een groep van maximaal twaalf deelnemers en duurt ongeveer zes uur. De lessen kunnen gevolgd worden op een dag in het weekend of op twee avonden van drie uur op een doordeweekse avond.

Tijdens deze cursus leer je ongeveer dertig massagetechnieken, waarmee je een fijne en rustgevende massage van de voeten kan geven. Bij deze technieken zijn er een aantal uit de voetreflexmassage, waar je ook wat theorie over krijgt. Het is daarmee dus ook een kennismaking met voetreflex. 

De cursus wordt in twee delen verdeeld, waarbij tijdens het eerste gedeelte de ontvanger in rugligging op een massagetafel ligt en de masseur op een stoel zit. Op deze manier kun je met deze technieken een op zichzelf staande voetenmassage geven.

← Overzicht massage docenten

OMB Academie Academie » Robin van Wees

Robin van Wees


2518 JA Den Haag
06 45 44 45 69
info AT omb-academie DOT nl
OMB-Academie.nl

De Academie voor Ontspanning Massage en Bewustwording (OMB) in Den Haag biedt diverse cursussen aan, met name voor massage.

Je kunt op een voordelige manier kennis maken met masseren bij de Massage Start Up! Een (bijna) gratis massage workshop waarbij je veel informatie krijgt, een fijne massage leert geven op de rug en schouders én zelf een gratis massage krijgt!

In de basiscursus leer je een volledige lichaamsmassage geven. In twee dagen in het weekend of in vijf lessen op een ochtend of een avond, leer je 50 verschillende massage technieken. Na het volgen van de basiscursus, kun je doorstromen naar twee vervolgcursussen masseren. 

Ook bieden we specialisatie cursussen aan, zoals: handmassage, voetmassage, pulsing en magneetmassage. Je hebt ook de mogelijk tot het volgen van een massage cursus voor twee. Ideaal als je wisselende werktijden hebt of graag een massage cursus samen met je partner wilt volgen.

De OMB Academie is een geregistreerde onderwijsinstelling bij het CRKBO, waarmee we voldoen aan de normen voor beroepsonderwijs. Uiteraard valt de jaar opleiding tot ontspanningsmasseur hier ook onder.

Agenda OMB Academie Academie