Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Wilt u iets speciaals? sommige docenten geven privéles, cursussen op maat of op een andere locatie. Hier een overzicht

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Avond Cursus voor Beginners » 10 januari 2018 -

Wanneer: 5x wo avond
Tijd: 19:30 - 22:30
Locatie: Wajid Osho meditatie Centrum
Straat: Prins Hendrikplein 1
Plaats: Den Haag
Kosten: € 187
Link website: Meer info op de website

In de basiscursus ontspanningsmassage leer je klassieke massagegrepen, waarmee je een gevarieerde en volledige massage kunt geven. Door het zorgvuldig en aandachtig toepassen van diverse soorten technieken geef je een massage, waardoor mensen zich lichamelijk en geestelijk ontspannen.

Tijdens de cursus oefen je de technieken en word je zelf gemasseerd. Zo ervaar je ook zelf hoe het aanvoelt, wat zeer leerzaam én ontspannend is.

We masseren met 100% natuurlijke massageolie en op comfortabele massagetafels. Ook krijg je theorie over masseren en wat daarbij allemaal van belang is.

Bij elke cursus krijg je een handleiding van alle grepen die je hebt geleerd, zodat je thuis meteen kunt gaan masseren. Ook wordt een certificaat van deelname uitgereikt.

Ben je enthousiast geworden en wil je na de basiscursus meer massagetechnieken leren? Meld je dan aan voor de vervolgcursus, zodat je nog meer variatie kunt aanbrengen in de massages die je geeft.

De cursussen worden gegeven in de sfeervolle groepsruimte van Wajid op het Prins Hendrikplein in Den Haag. Gratis parkeren op loopafstand is mogelijk en het cursuscentrum is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Meer informatie daarover kun je hier vinden. 

De basiscursus wordt in twee vormen gegeven: in vijf lessen van drie uur en als weekendcursus van twee dagen. Inhoudelijk leer je hetzelfde. De groep bestaat uit gemiddeld acht en maximaal twaalf deelnemers. Naast de trainer zijn er één of meerdere assistenten aanwezig, zodat er veel persoonlijke aandacht is. Je kunt je zowel individueel als samen met iemand anders aanmelden.

Vereiste vooropleiding / kennis: geen. Niveau van de workshop: MBO-niveau. Aantal docentcontacturen: 14 uur.  

← Overzicht massage docenten

OMB Academie Den Haag » Robin van Wees

Robin van Wees


2574 EH Den Haag
06 45 44 45 69
info AT omb-academie DOT nl
OMB-Academie.nl

De massagepraktijk is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 22.00 uur.

Regelmatig worden er een massagecursus gegeven, als avondcursus en als weekendcursus. Kennismaken kan op een laagdrempelige manier tijdens de gratis massage workshop. Daarnaast is er de mogelijkheid om privélessen te volgen.

Deze masseur is ook lichaamsgericht therapeut.

Agenda OMB Academie Den Haag