Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Wilt u iets speciaals?
Privé les, een cursus op maat of voor een klein groepje?
Hier een overzicht

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Open les » 05 januari 2020 -

Wanneer: 1x zo middag
Tijd:
Locatie: Centrum Djoj
Straat: Antony Duyklaan 5 3051 HA
Plaats: Rotterdam
Kosten: gratis
Link website: Meer info op de website

OPEN LESSEN tijdens de Open Dagen in centrum Djoj op zaterdag 4 en zondag 5 januari 2020

De lessen duren een uur (aanvangstijd nog onbekend)

Gratis en geheel vrijblijvend!

De open les geeft een goed beeld van de inhoud van de cursussen en biedt tevens gelegenheid tot kennismaking met de docente. Er is ook ruimte voor het stellen van vragen. Desgewenst kun je na afloop nog verder overleggen. Aanmelden hoeft niet, mag wel: via meander@massagepraktijk.net of telefonisch op 06 44 608 559. 
 

Je bent van harte welkom!

← Overzicht massage docenten

Meander » Kitty Middelham

Kitty Middelham


9466 PK Gasteren
0592-308815
06-44608559
meander AT massagepraktijk DOT net
www.massagepraktijk.net

Kitty Middelham is gediplomeerd masseuse en coacher/trainer geeft sinds 23 jaar op deskundige wijze en met passie diverse massagecursussen op mooie locaties in Rotterdam, Assen, Schoonloo en in haar praktijk aan huis te Gasteren.
Zij is hiertoe vakkundig opgeleid in een aantal meerjarige massage-beroepsopleidingen (o.a. de Stroming en Touch Pro Europe) en is aangesloten bij het Netwerk Integratieve Masseurs.
Daarnaast heeft zij de 5-jarige opleiding aan de Psychosynthe Akademie tot coach/counsellor/therapeute afgerond en is zij ingeschreven in het beroepsregister. Zij geeft ook cursussen op maat aan het Hospice en andere (zorg) instellingen.

Naast het geven van cursussen biedt zij een individueel traject Eigen Praktijk aan voor diegenen die een praktijk willen beginnen of dit overwegen. Dit bestaat uit supervisie voor verfijning en verdieping van massagetechnieken en lichaamshouding en coaching voor het praktisch opzetten van een praktijk. Soms is het nodig ook de persoonlijke aspecten onder de loep te nemen, bijvoorbeeld wanneer er weinig ervaring is in het werken met mensen of om mogelijke valkuilen te onderscheppen.
Deze supervisie en coaching vinden plaats in centrum Djoj te Rotterdam of in Gasteren. Data en tijden in overleg. Je kunt geheel vrijblijvend bellen voor meer informatie of een persoonlijk advies waarin we samen overleggen welke vorm van begeleiding het beste aansluit bij jouw ervaring, wensen en mogelijkheden. 

Agenda Meander