Netwerk Integratieve Massage NL

MENU

Wilt u iets speciaals?
Privé les, een cursus op maat of voor een klein groepje?
Hier een overzicht

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Weekend-Basiscursus Ontspanningsmassage » 30 oktober 2021 -

Wanneer: 1x za-zo hele dag
Tijd: za. 10.00 - 18.00 uur, zo. 10.00 - 17.30 uur
Locatie: Centrum Paridjeza
Straat: Elperstraat 8 9443 TL
Plaats: Schoonloo
Kosten: € 215
Link website: Meer info op de website

In deze praktische cursus leer je een gevarieerde en volledige lichaamsmassage te geven met technieken uit de klassieke massage. Deze technieken kunnen van zacht tot zeer stevig te gegeven worden. We masseren telkens een deel van het lichaam. Met hierin extra aandacht voor de vaak gespannen spieren in rug, schouders en nek. Je leert zorgvuldig en met aandacht te masseren. We werken ook aan een goede, ontspannen lichaamshouding. Daarnaast komen gebruik van olie, contra-indicaties en tal van praktische aanwijzingen aan bod. Je ontvangt een duidelijke handleiding zodat je thuis meteen kunt gaan masseren. De basiscursus is geschikt voor iedereen die wil leren masseren. Ervaring is niet nodig. Ook voor wie massage wil gaan toepassen binnen een bestaand beroep of voor wie er zijn beroep van wil maken. Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat.

Centrum Paridjeza ligt buiten de bebouwde kom van Schoonloo. De cursusruimte ligt temidden van weelderige natuur. In de pauzes kun je er, wanneer het weer meezit, heerlijk buiten zitten en rondwandelen. Daaromheen liggen prachtige natuurreservaten waar je zo inwandelt. Er zijn adressen van een aantal leuke overnachtingsmogelijkheden en eethuisjes in de direkte omgeving, welke adressen je op verzoek worden toegezonden. Zo kan dit weekend tevens een anders weekendje uit worden!

Data: zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021 Aanmelden kan direct via mijn website.

← Overzicht massage docenten

Meander » Kitty Middelham

Kitty Middelham


9466 PK Gasteren
06-44608559
06-44608559
meander AT massagepraktijk DOT net
www.massagepraktijk.net

Kitty Middelham is gediplomeerd masseuse en coacher/trainer geeft sinds 25 jaar op deskundige wijze en met passie diverse massagecursussen op mooie locaties in Assen, Schoonloo en in haar praktijk aan huis te Gasteren.
Zij is hiertoe vakkundig opgeleid in een aantal meerjarige massage-beroepsopleidingen (o.a. de Stroming en Touch Pro Europe) en is aangesloten bij het Netwerk Integratieve Masseurs.
Daarnaast heeft zij de 5-jarige opleiding aan de Psychosynthe Akademie tot coach/counsellor/therapeute afgerond en is zij ingeschreven in het beroepsregister. Zij geeft ook cursussen op maat aan het Hospice en andere (zorg) instellingen.

Naast het geven van cursussen biedt zij een individueel traject Eigen Praktijk aan voor diegenen die een praktijk willen beginnen of dit overwegen. Dit bestaat uit supervisie voor verfijning en verdieping van massagetechnieken en lichaamshouding en coaching voor het praktisch opzetten van een praktijk. Soms is het nodig ook de persoonlijke aspecten onder de loep te nemen, bijvoorbeeld wanneer er weinig ervaring is in het werken met mensen of om mogelijke valkuilen te onderscheppen.
Deze supervisie en coaching vinden plaats in Gasteren. Data en tijden in overleg. Je kunt geheel vrijblijvend bellen voor meer informatie of een persoonlijk advies waarin we samen overleggen welke vorm van begeleiding het beste aansluit bij jouw ervaring, wensen en mogelijkheden. 

Agenda Meander